2 kommentarer:

 1. Mycket vackert, här är allt borta igen. Kanske det kommer nytt i natt.
  Kramar till er alla

 2. Sjalar sjalar ! :-) Mitt favvo-ämne! ;-)
  Jag skulle absolut rekommendera dig en elastisk (trikå) bärsjal att börja med, testa en billig – gärna begagnad – eller en från http://www.minimundus.se . Om du gillar sjal (antingen älskar man det eller så hatar man det) så kan du, om du vill ha en mer stadig elastisk sjal byta upp dig senare. Jag har bara haft Moby Wrap och en Minimundus på tråkisidan, tycker dom funkar jättebra, bra priser också! :-)

  Jag tror att du är en sån som jag, som kommer älska sjalen, den närhet och mys det ger, och framförallt att det är så BEKVÄMT och SMIDIGT med sjal, särskilt när man har hund och så tex ;-) :-) Det tar lite tid att lära sig knyta, det är ju nästan 5 meter tyg :-o Men ge inte upp! Du lär dig! Efter en 20 knytningar så sitter det som en smäck, bara du inte ger upp!!!!

  När bebisen är lite större kan man byta till en vävd långsjal, den är stadigare och det kan behövas när barnet blir mer rörlig av sig. Bär man bara ibland kan en kortsjal eller ringsjal vara bra, den är lätt att ta på snabbt också. Jag har en Loom Ringsjal – I love! Superbra är det, men bäst till korta stunder som sagt eftersom man bär snett över axeln med den.
  Om man tycker det är knöligt med allt tyg så funkar en Mei Tai sjal, det är en blandning mellan sele o sjal, en asiatisk fyrkantssjal så att säja. Finns en del ergonomiska selar också som är bra, jag har bara provat Ergo (Babybjörn suger, testa o jämför med en sjal sen…. det ÄR verkligen sant!) .

  Här är några jättebra sidor med info: http://www.naraforaldrar.se/valjasjal.htm
  http://www.sjalbarn.se
  http://www.minimundus.se/body_baby/bara.htm

  (Ursäkta alla stavfel nu när jag skrivit fort i min extas över att få berätta om sjalar! ;-) )

  Fråga gärna mer!!!!

Stängt för kommentarer.