I väntan på…

Min lilla familj som snart blir större… :love:

Då är det dags att ta steget och göra det officiellt här i bloggen också, även om de flesta som känner oss vet vad som är på gång – nån gång runt årsskiftet ska vi få en liten bebis! :) I skrivande stund är jag i vecka 22, halvtid är passerad och det blir bara mysigare och mysigare. Inlägg om graviditet och bebis kommer att ligga bakom lås & bom och bara vara tillgängliga för släkt och vänner som vi vet verkligen bryr sig om oss. Är du en äkta vän och vill följa den här delen av vårt liv är du såklart välkommen att höra av dig!

17 kommentarer:

 1. Ha ha… det misstänkte jag redan vid det första skyddade inlägget: ”en första glimt”. Ska nog bli detektiv när jag blir stor. :) Och grattis förresten!

  Om du tycker jag känns lämplig så tar jag gärna nyckeln till låset och bommen, annars har jag full förtåelse. Vi har ju trots allt inte träffats än.

 2. Stort Grattis till hela lilla familjen, och grattis till fria höfter på fröken hund också!

  Tack också för alla snälla ord om Elsa, hon är mitt hjärta och det värmer att läsa så fina ord om henne! <3

 3. :D

  Är faktiskt liiite ”avis”… Vill oxå vara gravid igen. Och föda fler barn..:) I love it! :) Men men, det räcker som sagt var med att HA 2..;)

  JÄTTEKUL för er!! Grattis igen! :)

  Kram

 4. Hej!
  & GRATTIS! Jag kommer inte ihåg om jag svarade på mailet du skickade, när du berättade :D

  Men.. om jag inte gjorde det, så FÖRLÅT!!
  Jag läser allt som oftast i farten & tänker att jag svarar senare, men senare finns det sällan tid..

  Jag tar gärna lösen, om du anser mig lämplig :)

  Stor kram

 5. Grattis igen! :-) Så himla mysigt, det är NU från halvtid o framåt som det _verkligen_ är härligt att vara gravid! :-)

 6. Jättedubbelt grattis till er alla, både tillökningen o problemfria leder.
  Anser du att jag får läsa o delta får du gärna skicka lösen, men vi har ju inte träffats ännu, fast du träffade min gubbe när han var inom din pappa. Tror ni skulle till Marie Fredriksson o Per Gessle den dagen.

  Jättegrattis igen. :D :D :love:

Stängt för kommentarer.