En massa grattis!

Sommarlovet är slut och vardagen är igång, jobbet har börjat och det känns faktiskt helt okej! :) Sista lediga kvällen hade jag börja-jobba-ångest men när jag väl kom till jobbet och träffade alla goa jobbarkompisar så kändes det fint igen. Inte förrän nästa fredag kommer ungarna, så det finns många dagar kvar att förbereda höstens arbete på – skönt.

Helgerna är uppbokade som aldrig förr; 30-årsfest, Roxettekonsert, vara flytthjälp, kusinträff, Kolmården – naturligtvis är allt utspritt i halva landet så vi har inte en ledig helg förrän i mitten av september. Kul, men ändå lite jobbigt, särskilt med tanke på att vi tänkt renovera badrummet, måla furutrappan inomhus, lägga plattor på en gammal rabatt och lite annat innan hösten kommer. Hinner vi? :)

Jag har också en massa grattis att dela ut:

 • Uppfödare Carina som tog sig till final i Flatmästerskapet med båda sina unghundar Yava & Jackson, och otroligt nog kammade hem både silvret och bronset!
 • Tobbe & Wilson (Ztimmas morbror) till fjärdeplatsen i Flatmästerskapets elitklass!

Ni är helt otroligt duktiga allihop! Själva har vi tagit semester från allt vad träning/tävling heter – jag hittar ingen riktig motivation att köra igång på allvar med någonting. Vi har tränat en del jaktapportering på egen hand, och Ztimma går jättefint med härlig fart och mycket energi, helt annorlunda mot innan sommaren då hon var slö som tusan. Jag hade ju tankar på att gå några viltspår till och sedan göra anlagsprovet, men jag kommer lixom inte igång. Måste börja träna strukturerat, och framförallt att hitta tillbaka till motivationen. Undrar bara hur? Det känns lite smått hopplöst, jag måste ju ”träna för tävling” för annars blir det bara tråkig träning tycker jag, men samtidigt tycker jag ju verkligen inte om att tävla. Hur löser man den ekvationen? *suck*

8 kommentarer:

 1. Vad sägs om att tävla KM i oktober? Bättre träningstävling kan man knappast få! Du kommer som ”rookie” och jag som veteran… ;) Så har vi en morot till träning… Varför inte köra både lördag och söndag – lydnad OCH bruks?! Lite rapport kanske…? KRAM!

 2. Så sommarlovet är slut hos er. Här har de en vecka till. Själv börjar jag jobba på måndag och ser inte alls fram emot det faktiskt :( Men det blir väl bra bara man är där…
  Kul att få se Roxette :)! Lite nostalgi kan jag tänka mig.

  Ha det gott! Kram Lotta

 3. Hej! TACK för dina rader hos oss. Det var en mkt häftig känsla att få stå där på startpunkten igen efter så långt uppehåll.

  KRAM

 4. Ja, det är en härlig känsla när man nått dit att man även kan bjuda på de bitar som går mindre bra ;) alltså typ mina kast ;) :)

  För att lyckas måste man även våga ”misslyckas” ibland, om man nu väljer att se det så drastiskt vilket jag själv turligt nog inte gör :) Känner mig rätt nöjd och glad med min toppentjej som är en sån pärla :)

  Ha det gott!

 5. Vill ha lösen…

  Saknar er, och med ert fullspäckade schema dröjer det väl innan vi ses ;-(
  ;-)

Stängt för kommentarer.