Ztimma är röntgad

Efter Norrlandsresan kom mamma och bror Alex och hälsade på några dagar, sen bar det iväg till Halmstad för att hälsa på pappa och farmor & farfar samtidigt som vi passade på att HD/AD-röntga Ztimma på Våxtorps Djurklinik. Personalen var trevlig och seriös och jag kommer säkert att åka tillbaka när det är dags att röntga nästa hund! Veterinären sa att både höftleder och armbågar såg jättebra ut, men säker kan man ju inte vara förrän SKK har gjort sin bedömning. :S Jaja, om hennes ben ser bra ut nu har vi i alla fall ett bättre utgångsläge än om de varit kassa redan vid förhandstitten. :)

Nu börjar sista semesterveckan, och då ska vi bara vara hemma och fixa med hus, trädgård och annat. Grillkvällar och 30-årsfester hinner vi förstås med ändå, men vi ska i alla fall njuta av att kunna sova några semesternätter i egna sängen. Åh vad jag älskar min egen säng! :)

4 kommentarer:

  1. Härligt! Det blir säkert bra även när SKK sagt sitt. Och visst är det något speciellt med den egna sängen. :)

  2. Skönt att benen såg fina ut :)

    Är ”En första glimt” vad jag tror??? ;)

    Ha det gott nu!!

  3. Åh vad roligt. Hoppas verkligen det blir bra då med när vi får tillbaka resultatet. Men det brukar det ju vara för annars skulle det ju inget säga innan.

    Nyfiken som fÃ¥ när det gäller första glimten… Om du inte vill lämna lösenordet kan du väl säga det? FörstÃ¥r sÃ¥klart…
    Men jag hoppas det är något kul :)

  4. Håller tummarna för att Ztimma oxå är fri.. Men säger dom att det ser bra ut så är det ju som du säger, bra utgångsläge.. :D

    Ha dte gott.. kram kram

Stängt för kommentarer.