Mot Halmstad

Det händer inte mycket för tillfället, det är mycket på jobbet nu de sista veckorna innan sommarlovet och nästa vecka börjar också utvecklingssamtalen som ska förberedas noga. Tränar lite med Ztimma ibland och hon har fått upp sin energinivå igen, skönt som bara den! Skriver inget om träningen då den inte är så ”arrangerad” utan mest korta stunder i trädgården eller under promenaderna. Har legat på sparlåga nu sen hon började löpa, det känns inte som någon vits att träna med en hund ”bara för att”, när hon själv är mest intresserad av att strosa runt och nosa på kissfläckar. ;) Men nu känns det som att det är dags att sätta igång igen!

Idag gick vi runt sjön i blåsten, men inne i skogen var det lä som tur var. Ztimma blev förtjust i en pet-flaska som låg i vattnet men eftersom hon inte fick fäste för framtassarna vågade hon inte ”hoppa i”. Så mesig hon är… Hon ville verkligen få tag på flaskan och blev mer och mer frustrerad, men vågade inte ta steget ut på djupt vatten. Efter mycket om och men lyfte jag faktiskt i henne ett par gånger, men hon vill bara upp på land igen. Hoppas verkligen att jag lyckas få henne att trivas i vatten i sommar när vi själva kan bada mer. Men jag undrar jag, om hon inte springer i ens när hundkompisarna badar så… :(

Ikväll åker vi till Halmstad för att hälsa på släkten, ska bli jättekul! Alldeles för längesen vi var där sist. Nä, nu är det dags att packa lite, ha en trevlig helg allihop!

5 kommentarer:

  1. Zpeeden har ju heller inte varit så förtjust i att bada, men jag kan meddela att det har släppt nu… ;)

Stängt för kommentarer.