* * * e r r o r * * *

Ztimma

Ztimma i full fart

Ztimma håller fågel

Ztimma håller fågel

Ztimma är nu inne på 15:e dagen i sitt löp och man kan väl säga att hon inte är helt som vanligt… Hon är väldigt trött och sover mestadels av dagarna. Hon är ganska slö och tappar koncentrationen fort så vi kör inte särskilt mycket träning just nu. Däremot tänkte jag att vi skulle åka och passivitetsträna vid sjön idag när Ulrika & Tizzla skulle träna vattenmarkeringar. Och jag kan väl bara sammanfatta det hela med att det gick skit. Min slöa hund vad hyperstressad och jag kände inte igen henne överhuvudtaget, har aldrig sett henne sån.

Hrm… Favoriten Tizzla, viltdoft och löp var visst inte någon bra kombination idag. :( Hon till och med ratade godiset jag försökte avleda med. Jag behöver kanske inte säga att hon inte fick jobba något när hon hade den stressnivån? När vi fikat en stund vid bilarna började hon koppla av och hon var tillbaka så jag kände igen henne, puh. Först hade jag inte tänkt att hon skulle få göra någonting alls, men lät henne i alla fall få ett par markeringar bara för att se så att det inte satt kvar något obehag efter förra kurstillfället då en grej hände som gjorde att hon till slut inte ville gå ut och hämta den kastade dummyn. :( Men hon sprang glatt ut som tur var. Hon fick också bära en fågel en liten stund, jag tar gärna tillfället i akt när Ullis har en massa fina fåglar upptinade. :)

En kommentar:

 1. Ett tips är att låta henne få jobba lite först innan hon ska vara passiv. Göra nån markering och nåt sånt innan.
  Vad skönt att hon gick ut utan problem!! :D
  Fina bilder med.. Som vanligt.. :D
  Kramar

  Kattis svarar:
  Jo, jag brukar göra det, men nu när hon löper har hon varit så otroligt slö och inte orkat mycket alls så jag ville inte ”göra slut” på den lilla energin hon hade… Eller snarare som jag trodde att hon hade. ;)

Stängt för kommentarer.