Fotomodellens vara eller inte vara?

Ztimma

Ztimma är en sån där hund som helst tittar bort när kameran kommer fram… Om inte det vankas nåt riktigt gott förstås, då engagerar hon sig minsann! Men om det inte erbjuds någon regelrätt muta vill hon helst gräva ner sig av tristess. :P Största skillnaden mot Tinca kanske? Tinca kunde sitta i evigheter och titta på mig och kameran, Ztimmas huvud åker istället som en jo-jo mellan alla mer intressanta (mindre tråkiga?) saker som händer runtomkring oss. Flyttar jag efter med kameran så blir något helt plötsligt oemotståndligt intressant bakom henne… Ja jösses, det är bara för matten att överlista hunden genom att ta med extra goda mutor nästa gång det är fotoväder. :)

9 kommentarer:

 1. Känner igen det där med att titta på mer intressanta saker när kameran kommer fram men med lite muta brukar det gå bra ;) Men du får ju till riktigt fina bilder iaf trots Ztimmas motvilja :)
  Ha det bra!

 2. Spira är precis som Tinca va. Hon har även en fisförnäm blick när man ska fota henne. Skithunden *skratt*

  Limegrönt gillar jag så det skulle ju kunna vara något. Funderat på gammeldagsrosa med men vet inte om det är helt min stil.

  Däremot ÄLSKAR jag liljor. Det är min favoritblomma :)
  Så det skulle ju kunna vara något hör jag…

  Kram kram

 3. Var du tacksam för att hon inte blundar också. Det är Karlssons specialitet; titta bort och/eller blunda.

 4. Hejsan!! Är inte så duktig på detta m kameror & foto men nu har jag en fråga …har en NIKON D50 med orginalobjektivet, skulle gärna vilja ha ett större objektiv då jag kan ta bilder på längre avstånd än nu…. Vad rekomenderar du??

  TASSAR
  FIA, SIRI & WIRRA

 5. TACK för kommentaren på vår sida. Det är sådana som gör att jag ”vågar”. Skulle va hur kul som helst om du oxå kunde hänga på, det finns plats i min bil.

  KRAM & TASS
  FIA, SIRI & WIRRA

 6. Ha ha ha ha!!!! Åhh va djag känner igen det där.. kiwi är exakt likadan… Zazza är mkt lättare att ta kort på!!! men inte Kiwi.. Du med din jävla kamera ungefär!!! Ha ha ha!!!

  såå himla fint kort…

  kramar!!

 7. Känner väl bara att denna är så hundig och jag vill behålla den som det. Men man kanske man välja en dag i veckan där m,an skriver lite om just planerna. Sen är det ju så långt kvar så planerna börjar ju inte ta form riktigt ännu kanske men jag vet inte.

  Hade inte tänkt fortsätta på den sen men behålla den kanske som ett minne. Men huvudbloggen kommer alltid vara den jag har nu…

  Går ni i några gifta er planer med kanske?

  Kram kram

 8. Har samma problem som du faktiskt….skillnaden är att du kan ta bra kort ändå! Jag lyckas alltid ha fel timing, beror väl på känsla antar jag! ;)

Stängt för kommentarer.