Livstecken från oss

Vinterträd

Ni är mÃ¥nga som hör av er och undrar vart vi tagit vägen – tack för att ni saknar oss! :) Just nu lockar inte datorn alls faktiskt (som ni märker!), jag sitter hellre i soffan framför brasan och läser en bok eller kollar pÃ¥ Prison Break än sitter här. ;) En bok, förresten… I slutet av jullovet började jag läsa första boken i Twilight-serien och kunde förstÃ¥s inte sluta. Shit vad bra de är! Har snart läst ut den sista och avslutande delen nu. Ja, jösses, jag har absolut roligare saker för mig än att sitta här, hihi!

Tränar gör vi en del också, men mest leker vi i snön. En del apporteringsträning med spring i djup snö och lydnadsträning inne i köket har det blivit, men i fredags kväll stannade vi till vid skolan och körde platsliggning och kvarsittande där jag gick bakom ett plank och gömde mig en liten stund.

Vi har en del planer framöver, i mars är det dags för Ztimmas första utställning, ettårsfirande och en apporteringskurs. Sen så småningom är det röntgen och sen blir det äntligen cykeltajm! Vi har underbara grusvägar strax utanför huset som bara har lite trafik så cykling kommer det blir om hon är ok på sina leder. Mot hösten blir det förhoppningsvis ett samlat MH för hela kullen, skulle va kul att träffa alla och se hur de reagerar. Sköt om er allihop!

2 kommentarer:

  1. Härligt med en uppdatering.. Skönt att veta att allt är bra och att ni lever.. :)
    Jag vill oxå träna och leka i snön.. :(
    Så tråkigt när det är så underbart ute att inte få göra nåt..
    Kul med samlat mh, det ska vi med göra.. ska bli så spännande.. Intressant att få se alla ju..
    Ha en bra vecka..
    kram!

  2. Ja det var skönt att få ett livstecken från er, och att allt är väl.
    Nu har vi ganska mycket snö, det kommer lite nu också.
    Vi har haft vitt enda sen innan jul, ganska ovanligt för att vara här.
    Här är allt som vanligt och alla tomtarna får vila till nästa jul.
    Kramar till er alla tre från oss.

Stängt för kommentarer.