Ljuvliga ledighet

ZtimmaMobilfoto från en underbar promenad i gnistrande vinterkyla!

Dagarna har rusat förbi! Julen firades med min mamma och bror här i vårt hus i gnistrande snö och kyla – I love it! :) Jag fick en massa fina gåvor och kände mig faktiskt som ett barn på julafton när jag öppnade mina klappar. Det var länge sedan det var så kul att öppna paket – och vilka paket jag fick sedan!! Bilder kommer längre fram…

Efter jul åkte vi ner till Halmstad några dagar för att träffa släkten. Som vanligt hinner jag inte träffa alla jag skulle önska utan att stressa ihjäl mig, hm. Det vore inte dumt att ha all släkt i samma stad! :D Pappa håller på att flytta från sitt hus så det var sista gången jag var där, känns sorgligt… En kväll var vi hemma hos pappas ”tjej” som nu blir hans sambo, och det blev fullt hus med 7 hundar. Jag gillar att vara mitt i en stor hundflock, att se alla hundar av olika raser (wachtelhund, chihuahua, italiensk vinthund, cavalier och flat) fungera tillsammans. :)

I Halmstad hann vi även träffa Maria och hennes flattar Zazza & Kiwi. Zazza är faster till Ztimma och Kiwi är från samma kennel. Himla kul, synd att det inte fanns så mycket tid bara, hoppas vi kan ses snart igen!

Väl hemma har vi haft ett par riktigt slappa dagar i soffan där vi ägnat oss åt att titta på en massa kanonbra avsnitt av fantastiska Prison Break… :)

6 kommentarer:

 1. Jag håller med.. alldeles för lite tid… Synd när vissa ”män” ska stressa sådant.. :( :) men sånt är livet.. Kan säga att det vi stressade till verkligen inte var värt stressen, vilken skitaffär!!
  Jag älskar med prison break. Skit att det har slutat…
  var så spännande..
  och jag gillade inte slutet.. Ska inte säga nåt ifall du inte sett…
  Ha det gott och en god fortsättning på det nya året..
  kramar

 2. Hej fin bild på din söta vovve. visst är det kallt.. och snö än min hund älskar snön.

  jag har en eller två frågor om temat.. hur får man bort den där rss loggan i headern ? jag har fortfarande ett rött kryss där och sen undrar jag hur får man även bort seach i headern vill itne ha den? jättefint tema annars eller hur….. fint har du här inne kramen

Stängt för kommentarer.