Vita Gåvor Jul 2009

För några dagar sen fick jag äntligen min gåva i Vita Gåvor Jul 2009 – det är alltid lika spännande att öppna paketen! :) Jag fick många jättefina saker, bland annat ett jättegott jordgubb/fläder-te, zinkhjärtan, vita miniklädnypor och siffror till en adventsljusstake. Siffrorna var otroligt passande just nu, för de små julstjärnorna jag hade i min ljusstake i början av adventstiden har vissnat och jag behövde fixa till ljusstaken så den blev fin igen! Resultatet kan du se längre ner. :) Tusen tack min hemliga vän för dina gåvor!!

Vita Gåvor Jul 2009
En samlingsbild på alla gåvor jag fick i mitt paket! :)

Kolor och klädnypor

Ljusstake med siffror
Siffrorna kom till användning direkt och jag gjorde en ny variant av min adventsljusstake (den gamla ser du här).

Första ljuset

En kommentar:

Stängt för kommentarer.