3 kommentarer:

  1. Underbart ljus! Du e så flitig o fotografera! Jag e avis! Just nu har jag ångest över att jag inte hinner fota. Missade en underbar himmel och en blänkande sjö idag för jag hann inte. Jag e rädd att jag ska missa o fota hösten, den e ju nog den bästa årstiden o fota.

  2. Ja rökning är ju ett ämne i sig. Som fd rökare tycker jag att det är pinsamt att tänka på hur många cigaretter som slängdes på marken (miljönörden i mig skriker vid tanken). Många rökare har heller ingen förståelse för att man inte vill ha deras puffar på sig.

    Personligen ställde jag mig alltid flera meter bort ifrån ex busskurer av respekt för andra. I vårt trapphus har vi någon jubelidiot som tänder ciggen inne – det stinker i hela vår lägenhet emellanåt. Tack för den liksom.

    Snyggt ni har i er entré! :grin:

Stängt för kommentarer.