Bus med Bonzo

Idag har vi gått en härlig långpromenad i det vackra höstvädret tillsammans med tollaren Bonzo, matte Charlotte och hennes två barn.

Hundarna har röjt runt som bara den, och de leker så himla fint! :-x Har tagit mängder av foton, hur ska man då kunna välja ut bara några få att lägga ut i bloggen? Pust…

Bonzo och Ztimma

Bonzo och Ztimma

Bonzo och Ztimma

9 kommentarer:

  1. visst är det kul att man kan ha hundar som leker och trivs ihop, du har så fantastiska bilder att jag ibland kollar in dina gamla bilder som blivit favoriter för mig. Brukar du fota när hundarna jobbar?? Det är jättekul och lärorikt, jag smiter med och sitter med tex, kastaren och fotar när hunden är på väg mot viltet/dummien och sen när dom är på väg tillbax. Ibland sitter jag hos hundföraren eller vid sidan om i mittläge mellan förare o kastare. Jag ligger även ner mycket och tar lixom markbilder när dom jobbar. Sen när man sitter o kollar bilderna så upptäcker jag detaljer i bilden på tex hur en viss hund greppar (om jag nu fått med det och inte bara bakdelen *S*) så man lär sig mycket tycker jag, sen om kastaren samtidigt instuerar mig i hundens tänkande och allt vad det innebär så ”ser” jag det i bilden sen.

    Våra 3 grabbar leker kanonbra tillsammans och även om det kommer in en ny hane till dom så leker dom jättebra tillsammans med den, men oftast tycker den andra hanene att det var jätteskumt att komma in i en sån flock med så mååååånga på en gång *S*

    Kram o hoppas ni får en bra helg

Stängt för kommentarer.