4 kommentarer:

  1. Kul att du tyckte om dem! :D

    Vad gäller utmaningen så håller jag fullkomligt med dig, det låter som att du kanske borde strunta i 365-temat om den sätter för mycket press. Det skall ju vara KUL också att fota, inte tvunget.

    Det finns ju sÃ¥ mÃ¥nga andra varianter man kan hoppa pÃ¥ som inte innebär just tema: 365 dagar (fota allt som jag – jag tycker att det är mycket utvecklande), 365 dagar med självporträtt (den gick bort direkt för mig – sååå kul tycker jag inte att det är att fota mig själv *s*), liknande varianter fast under 52 veckor istället etc.

    Vill du känna dig inspirerad så fixa Flickr vettja, och hoppa på någon av grupperna som finns :)

  2. Läste om din träning. Vad roligt att det går så bra och riktigt duktigt att hon stannade på stoppkommandot när hon var påväg ut. Hur går det med jaktträningen annars?

    Tränar du något med vilt?
    Jag har ju tyvärr gjort det misstaget lite att träna med för lite vilt och endast dummies så nu är han lite skeptisk mot vilt. Tror dock att det går att träna upp rätt snabbt att ta vilt sen ändå men en liten tanke bara :)

    Vi får väl träffas någon dag och träna lite :)

    KRAM

  3. ÅÅÅ hon ser helt underbar ut eran lilla Z. Stort lycka till med allt ni tar för er. Måste säga att jaktträning låter skit skoj!
    kram Emma

Stängt för kommentarer.