Nu är den snart här…

Jag pratar om hösten – snart är den här med sina sprakande färger, sin klara, friska luft och sina härliga dofter. Ni vet när man går i skogen, de där dofterna av fuktig mossa, svamp och ja…höst! :) Jag älskar våra årstider, varje del av året har sin tjusning, åtminstone i början! ;)

Jag vågar knappt skriva det här, men jag längtar faktiskt efter snön…! Ett riktigt snöoväder, att sitta inne framför brasan invirad i en tjock, varm filt med en kopp te och en härlig bok. Att se den första snön falla. De underbart vackra vinterdagarna när snön gnistrar i solskenet och andedräkten bildar ett moln i kylan…

Men vänta nu – först är det ju dags för hösten! :) Undrar om den blir lika vacker som förra året?

Höstens färger

Höst

13 kommentarer:

 1. jag håller med dig, hösten är ljuvlig. Lite mörkare kvällar så att man kan varva ner lite och ha mys
  med tända ljus.
  Ha det gott och hälsa Johan och krama Ztimma.
  Kramar från oss

 2. Åh jag håller fullkomligt med! Varje årstid har sin charm och jag gillar dem alla! Vintrarna är dock inte fullt så roliga här nere i Skåne numera – knappt någon snö _alls_. Jag hade nog kunnat hoppa över minst 1 månad av trist tråkig osnöig och okall vinter till förmån för hösten. Eller våren. Eller sommaren… :razz:

  Men som sagt – den härliga underbara hösten kommer först ! Wille och jag har redan börjat planera våra utflykter till bokskogen med varm choklad och ostmackor! Jag längtar! :D

 3. Wow! Vilka härliga höstbilder! Jag längtar dock inte till hösten o vintern. Jag vill hålla kvar vid sommaren ett litet tag till. Men jag håller med, hösten e vacker o mysig!

 4. Vilka fantastiska bilder på den stundande hösten, håller med om att varje årstid har sin tjusning. Hoppas allt är bra med er, Noel börjar nu hämta sig efter sina inflammationer så snart är vi på banan igen. SKÖNT.
  Kram Birgitta/Noel

 5. Min flickvän berättade också här om dagen hur mycket hon längtade efter snön. Det måste vara en tjejgrej eller nåt. :razz: Själv njuter jag av sommarens sista strålar in i det sista. ;-)

  Älskar färgerna och ljuset i första bilden. Vackert!

 6. Fast riktiga snöoväder ska man ju promenera i såklart…finns inget bättre :grin: :grin:

  Synd att dom är så få här nere bara.

 7. Hejsan, ne min Photoshop lärare heter Jana. Varit lärare där i 11år i just det ämnet så hon kan sina saker :)
  Jag pluggar IT webb, så jag läser mycket data med kodning osv… men även lite kärnämnen som jag valt till för att fylla ut schemat, som svenska C, engelska C osv…
  Roligt faktiskt även om det känns mycket annorlunda…

  Hur går det med jaktträningen?

  Kram kram

 8. Ja hösten är snart här och det ska bli härligt! Och jag håller med dig…längtar också efter de där stora snöflingorna…den första snön som gör hela landskapet alldeles vitt och tyst och ljuvligt! :O)))
  Men som sagt…hösten först och det kommer bli bra! Jag hoppas på en lång, vacker höst!

  Kram!

 9. ;-) Hej på er alla!! Klart att du & Ztimma ska tävla….du & jag vi får väl hitta nån kurs i hur vi ska kunna ta kontrollen över våra nerver….fasen va jobbigt det ska va, fattar inte riktigt varför jag blir så himmla nervig??? Tack för dina som alltid lika fina kommentarer och kloka ord på vår sida. Håller helt å hållet m dig …Vad spelar betygen för roll när man har en hund som visar en sådan härlig attetyd. Men vi ska nu lägga ner mkt tid & träning på fjärren, vittringen & rutan, vill att det ska sitta innan d är dags för en riktig start i 3.an. Kom gärna å va med när vi tränar , fika finns… :razz: !! Ta nu hand om er alla så hoppas vi att vi snart syns!

  Kram & Tass
  Fia & Siri

Stängt för kommentarer.