Okategoriserade

Fotobok från Fuji

Fotobok från Fuji

Ända sen min bror fick en underbar fotobok i 20-årspresent har jag velat ha en sådan, så jag blev såklart superglad nu när man kan få en fotobok gratis från Fuji genom att skriva om den i bloggen! :) Man ska skriva minst 100 ord i sin blogg och sedan skicka in en intresseanmälan via  http://www.fujidirekt.se/blogga/

Man laddar hem en programvara från Fuji och väljer sedan vilka foton som ska vara med, vilken design, vilka färger och bakgrunder man vill ha och skriver in den text man vill ska finnas med i fotoboken. Det finns flera olika format och storlekar på fotoböckerna, och man väljer även antal sidor, och om man vill ha mjuk eller hård pärm. Helt fritt fram att välja precis hur den egna fotoboken ska se ut alltså!

Jag ska göra en fotobok med mina egna favoritfoton, äntligen kommer jag att kunna hålla mina egna foton i handen! :D Av någon anledning har jag alltid haft svårt att välja ut vilka foton jag vill få ut på papper, och därför har jag nästan bara mina foton i digitalt format. Tråkigt men sant!

Du kanske också vill ha en fotobok? Gör en intresseanmälan du också!

En kommentar:

Stängt för kommentarer.