Halmstad och Köpenhamn

Årets semestertripp gick till Köpenhamn för mig och Johan, vi var på Metallicas konsert och strosade sen mest runt och bara njöt av att vara utan alla ”måsten”… Först åkte vi till Halmstad ett par dagar och lämnade sen kvar Ztimma hos pappa med ”tjej”, som skulle vara hundvakter. Efter Köpenhamnsresan stannade vi några dagar till i Halmstad och passade på att träffa släkt och vänner. Ztimma har fått en rolig kompis, italienska vinthunden Hedwig, som är så snabb att Z många gånger bara står stilla och tittar när Hedwig susar förbi. ;)

Z har fått vara ute mycket med pappas hundar, och har fått sova i hallen med dem på nätterna. Kanske har hon lärt sig något av dem, hur man beter sig när inte människan är i närheten, för nu sen vi kom hem har hon kunnat ligga i buren vid flera olika tillfällen utan att skälla! Hon kan vara ute i trädgården ensam utan att skälla och hon kan sova i hallen på övervåningen i sin bädd, när vi satt upp ett kompostgaller mot sovrummet. Tänk vad en vistelse i Halmstad kan göra! ;) Tusen tack farsan! :D Hoppas det håller i sig…

Ztimma 4,5 månad
Ztimma 4,5 månad.

Målle, Ztimma och Nelli
Målle, Ztimma och Nelli.

Hedwig och Ztimma
Italienska vinthunden Hedwig och Ztimma busar.

Ztimma hänger med de vuxna hundarna ganska bra nu!
Nelli, Målle och Ztimma.

Ztimma och Hedwig
Ztimma och Hedwig.

Ztimma, Hedwig och Alice
Ztimma och Hedwig leker medan chihuahuan Alice håller sig undan.

Ztimma, Hedwig och Alice
Ztimma tycker att Alice är väldigt spännande, men Alice är måttligt road.

Ztimma, Hedwig och Alice
Ztimma, Hedwig och Alice.

Cavalieren Yellie
Cavalieren Yellie.

3 kommentarer:

  1. Så söta bilder! Jag fastnade lite extra fär Yellie, för vi har ju själva en Cavalier. Så kul att Ztimma har lärt sig lite nya saker efter sitt besök. Kram

  2. Sicka mysiga och fina bilder :) Hon är verkligen söt lilla Ztimma :)
    Nu är det endast 2 veckor kvar tills jag hämtar hem min lilla vappis :)

    Hoppas du haft en bra semester osv annars?

    Kram kram

Stängt för kommentarer.