Ztimma 19 veckor

Ztimma

Ztimma med gosedjur

Ztimma

Finns det nåt sötare?! :) I torsdags blev Ztimma 19 veckor. Tänk vad tiden går, det är helt otroligt hur snabbt dagarna försvinner iväg…

I förrgår kväll lämnade vi Z hemma ensam i buren en stund medan vi cyklade (läs: rullade) ner till Åsasjön och tog ett dopp. Ärligt talat var det iskallt i vattnet så det var inte behagligt direkt, men ändå ganska mysigt i den vackra solnedgången! :)

Igår kväll bjöd vi in grannen på grillning, och sen kom en kompis till Johan hit på spontanbesök, så vi satt allihopa ute på altanen med ljuslyktor, grillad hamburgare, vin, groggar och go musik och hade jättetrevligt ända till mitt i natten. Aj löööv husägarlivet! :P

7 kommentarer:

  1. Jag var säker ni skulle trivas i huset. Det e frihet och spontanitet (och några måsten)… Fast lindriga sådana mot hundägarlivet!

    Hon e för söt den lilla Z… Bur e lixom något nytt i mitt hundliv!

  2. Vad söt hon är lilla Ztimma. Roligt att ni fått tag i ett sådant mysigt ställe så ni kan cykla ner oah ta ett dopp vänta bara till Z får känning på det där med bad då får ni inte mysa själva utan hon vill följa med för att simma. Har just nu texas (Noel valp fr. Coasters) han är sjövild vid vattnet. Ha det nu så gott hoppas vi ses snart. Kram Pappa Noel & Birgitta

  3. :smile: Hejsan! ja visst går tiden otroligt fort….det känns som om det var i går som jag fick hem Siri ! Vilka fina bilder du tar man blir allt avis!!!! Önskar er alla en fortsatt trevlig sommar och hoppas att vi får se er på klubben snart!!!
    TASSAR
    Fia, Disa & Siri

Stängt för kommentarer.