Ztimmas nya favorit

Ztimma med kamprulle

Ztimma leker

Ztimma med kamprullen

Vi gick ut i förrådet och hämtade en ”ny” leksak, en kamprulle som Tinca lekte med för ett par år sen. De flesta leksaker som Tinca hade gick sönder väldigt snabbt, man kan väl säga att lilla flattens leksaker håller betydligt längre… :) Men just den här kamprullen var väldigt rolig att ”snöra upp” även för lilla Z!

Ztimma har stor kamplust och älskar att leka, och numera kommer hon gärna till mig med sina leksaker och springer inte bara iväg och lägger sig för att tugga på dem på egen hand. Apporteringsträningen går bättre och bättre, eftersom hon inte gärna kom med apporten till mig utan hellre ville lägga sig och tugga på den, så fick vi tips om att göra själva avlämnandet mer intressant genom att använda klicker och förstärka själva gripandet och lämnandet i min hand. Vi har hållt på ett tag nu och apporten har blivit roligare för henne, och intresset för att ge den till mig likaså. :) Nu växlar vi mellan olika sätt, ibland leker vi med det hon kommer in med, ibland får hon godis, ibland myser vi… Skönt är det i alla fall att det lossnat och att hon faktiskt väljer självmant att komma in med saker till mig, exempelvis om hon hittar en strumpa på golvet… :) För övrigt verkar det inte finnas något roligare i hennes liv än att hitta en äcklig gammal strumpa att hålla i munnen… :P

Igår hämtade vi in Tincas ena gamla BIA-bädd, och jösses vad Ztimma blev galen – hon kastade sig ner i den och har fått en ny favoritplats!

Behöver jag säga att jag älskar henne? :-x

3 kommentarer:

  1. Nix, det behöver inte tilläggas då det genomsyrar varje ord och bild i bloggen, men vem kan låta bli att ta sig den lyxen att säga att man älskar?

    Hoppas ni har ett riktigt gott sommarlov.

    Kram /C.

Stängt för kommentarer.