Lycklig, lycklig, lycklig!

Blommande taklök
Blommande taklök.

Idag fick jag äntligen en ny kamera… Eller nä, nu ljög jag – jag fick betala den alldeles själv. Med mitt Visa-guld-kort i högsta hugg svassade jag in i ”min” kamerabutik, viftade med mina låååånga ögonfransar och lyckades få ner priset till att det blev nästan gratis. Med betoning på nästan. Eller för att vara helt ärlig – det blev långt ifrån gratis men ändå billigare än jag hade tänkt mig. :P Det känns bara så rätt! Min nya vän är en Canon EOS 40D, och med mig hem följde även ett nytt objektiv (EF-S 17-85/4,0-5,6 IS USM) och en kameraväska. På min önskelista står fortfarande nerplitat: extern blixt och fjärrutlösare, men det får vänta till ett senare tillfälle. :) Min förra kamera (Canon EOS 350D) köpte jag i februari-06 och jag har varit supernöjd med den sen dag ett, den har aldrig strulat och vi har varit ett bra team. Men nu vill jag gå vidare och utvecklas ännu mer, och 350:an får flytta hem till min syrra där den får fortsätta jobba! :)

4 kommentarer:

 1. Haha, gratis tror jag inte, men sannolikt inte de 12K den kostade när den lanserades…
  Har en själv och det är en riktigt skön rackare, mer att arbeta med än 350 och dessutom tål den i större omfattning väta… Sedan är den väl lite tyngre osv… Fast mer för pengarna.

  GRATTIS GRATTIS…
  HAr satsat på två objektiv själv. Det plastiga canon 50mm 1:8 samt Sigmas 17-50mm 2:8… Två riktigt bra hobbyobjektiv. Nu vill jag ha ett telezoom, får kanske bli Canons 70-200mm 2:8 eller 4:0… Mycket pengar bara!

 2. Hej!
  Flyttade macro-objektivet också till syrran? Annars vet jag någon som är sugen på det…

  /C.

Stängt för kommentarer.