En helg i Karlskrona (utan Z)

Helgen har jag tillbringat i Karlskrona tillsammans med kompis Anneli och hennes kelpie Cia, Ztimma har varit hemma med husse. Vi bodde hos mamma hela helgen; på lördagsmorgonen kollade vi på min brorsas bältesceremoni då han fick ta emot sitt nya bälte i karaten (orange), innan vi åkte vidare till Karlskrona brukshundklubb för att titta på SM i lydnad och agility några timmar. Vi åkte sedan tillbaka till lägenheten för att vila en stund innan vi gick ut för att träna lite med Cia, först blev det lite lydnad och sedan uppletande på en liten ”bergsknalle” med bland annat en läskburk, en toarulle och en schampoflaska som föremål. Efter träningen gjorde vi oss jättesnygga och tog bussen in till stan för att göra den osäker. :P Vi åt en jättegod middag (och en flaska rödvin) på restaurang Nivå.

Idag åkte vi ut tidigt till tävlingsområdet för att se finalen i lydnaden. Det var jättevarmt och soligt och vi stannade några timmar innan vi åkte tillbaka mot Jönköping. Tack Anneli för en jättehärlig helg och tack mamma för att vi fick bo hos er! :)

Igår var Ulrika hundvakt åt Ztimma ett par timmar när Johan skulle iväg på 90-årskalas, tusen tack Ulrika!! Nu har Z blivit en hund som lätt finner sig i att ligga i buren och dessutom kommer in med alla föremål hon hittar, eller hur?! :P Det finns en massa härliga bilder på Ulrikas hemsida, både i bloggen och i galleriet, kika gärna in där! Jag blir så himla glad – det är så roligt att få se foton på sin egen lilla fina hund! :D

Alla foton är tagna av Ulrika Lindor – tack för lånet! :)

Ztimma

Ztimma

Ztimma

Ztimma

Ztimma

Tizzla och Ztimma
Ztimma med sin roliga kompis Tizzla

Ztimma och Tizzla
Ztimma och Tizzla har dragkamp

5 kommentarer:

  1. zöta ztimma! :D
    kul att vara och titta på sm-lydnad! det hade varit kul att kolla på nån gång i framtiden. :)

  2. Hallo! Vilka härliga bilder. Den när Ztimma nosar på grässtrået :-x Ni är duktiga både du och Ulrika på det där att ta kort. Hon är jättesöt, lilla Z. Härligt med sommarlov. Själv knegar jag på ett par veckor, närmare bestämt 4 till innan det blir dags att vila upp sig. Ont krut förgås inte så lätt så jag kämpar på. Hoppas jag får möjlighet att se din lilla snart. Tjingeling!

  3. Min semester börjar på Måndag :wink: då du :razz:

    Hm.. jag tycker att det gick fint med ”köksapporteringen” när hon var här men det är kanske inte så lätt när man inte har gjort det förut. Jag ska visa dig hur jag gjorde så hoppas jag att det funkar för dig också men det tror jag nog :smile:

    Mats jobbar nästa vecka också så vi är hemma om du skulle vilja träna lite då??

Stängt för kommentarer.