Vem av er är min?

Fem tikvalpar. En av dem ska bli min. Men vilken? På lördag ska vi åka och hälsa på alla valparna! Spännande, håll tummarna för att det blir fint väder så vi kan vara ute mycket! Fint väder = många fina foton = glad Kattis. :D Längtar…

Vi är hundvakter åt drevern Wille en vecka nu när svärföräldrarna är i Rom. På lördag kväll kommer pappa hit från Halmstad med sin tjej och tre hundar, det blir livat här hemma med tre jakthundar och en chihuahua. *hihi* :)

Tack Carina för fotona!

Tik märkt höger öra
Märkt på höger öra

Tik märkt huvud
Märkt på huvudet

Tik märkt nacke
Märkt i nacken

Tik märkt ryggen
Märkt på ryggen

Tik märkt vänster öra
Märkt på vänster öra

5 kommentarer:

 1. Härligt med valpbilder, och roligt att du snart får träffa dom. Men du, det är väl inte särskilt smart med en svart valp med tanke på ditt fotointresse? Men du får väl se det som en utmaning. :wink:

 2. Åhhh, små nallarna!

  Svårt att välja men jag måste fråga, är det du som väljer? Eller placerar uppfödaren (hon känner dem ju ändå bäst)? Letar du efter nån speciell egenskap (har för mig du var sugen på jakt! :smile: ) eller blir det magkänslan som får avgöra?

  Jag har ”fått” hundar på båda sätten, genom eget val & uppfödarens val. Måste säga att det blivit lika bra både och, och med Vitus visade sig uppfödarens uppfattning om valpen (som hon baserade valet på) vara helt korrekt. Molly valde jag själv men det byggde ju enbart på utseendet – det är skillnad på hund att jobba med & ”bara” vacker sällskapshund. Hahaha!

  Kram & lycka till

 3. De är ju så söta! Svårt att välja förstår jag… om det är så det går till? Kanske lättare i verkligheten när man ser hur de uppför sig;)
  Må så gott!

 4. Hej igen! Ska bli spännande att se vilken du väljer…. Det är mina händer du ser på bilderna…snygga va!! Jag fastnade för den söta valpen märkt rygg, hon va hos mig hela tiden. Eller var det så att jag plockade upp henne hela tiden :wink: Alla valpar var helt ljuvliga!! Ha en härlig dag på lördag med valparna!
  Soliga hälsningar Petra i Nyköping

Stängt för kommentarer.