Fjädrar | Feathers (28 av 365)

Fjädrar
Fjädrar.

Första bilden från vårt nya hem! Så här ser det ut nu över påsken när jag står i hallen och tittar mot hallbyrån och ytterdörren. På byrån står en vas med ormhassel och vita fjädrar (jag använder ormhassel både för att det är snyggt, annorlunda och för att jag är allergisk mot björkris). Man ser även min härliga tavla (gjord av Lina) som hänger på väggen bredvid ytterdörren.

Mamma och bror Alex har varit här över helgen, vi har haft underbart vÃ¥rväder! Mamma har hjälpt mig att sy gardiner till sovrummet av ett fantastiskt fint tyg – TACK! :) Vi har ocksÃ¥ planterat en massa härliga blommor och växter, bilder kommer senare.

Tack för alla grattis till flytten och förlovningen!! Vi trivs så himla bra här! :)

5 kommentarer:

 1. Ser stiligt ut i ditt hem :wink: kul att ni trivs :smile:

  Jag var inne och tittade på valparna idag.. herregud så söööta de är :smile: avundsjuk är bara förnamnet på mig just nu :razz:

  Tror nog att du kommer att hitta din ”favorit” :wink:

  Kram

 2. Oj här händer det saker. Grattis till hus, förlovning och blivande hundbäbis. Är grymt imponerad av din fotografering av de svarta. Jag vet ju hur svåra de är att få bra.

  Jag håller dig underrättad om hur det går med utgivning. Sedan vet jag ju inte än om det blir med mig eller ett bokförlag du kommer att förhandla.

 3. Åh. vad fint! Roligt med ormhassel, mycket snyggare! Och så vita fjädrar på det. Suuperfint!

 4. Kattis – your new home certainly looks lovely! The feathers and branches are so pretty and unique and they lend a very happy feeling to the place…

Stängt för kommentarer.