Följa John! | Follow the Leader (16 av 365)

Följa John!
Följa John!

Efter en fullspäckad helg i Halmstad med restaurangbesök, 70-årsfirande, pussande på 3-veckors chihuahuavalpar och bus i snön med pappas hundar är vi åter hemma i Jönköping och arbetsveckan är i full gång. Här är en bild från fotosessionen med Nelli och Målle, ett ljud hörs i bakgrunden och när den ena vänder sig om… så gör den andra likadant! :)

4 kommentarer:

  1. Åh, vilken häftig bild..

    Du har inte ändrat ditt rasval nu då så att det blir en liten chihuahua valp? istället? :wink:

  2. Det e klart, det kan ju betyda att man missar något annars… Vissa folk är ju förföljare och härmapor och andra går alltid sin egen väg. Åsso däremellan finnas alla vi som tycker det e wild att ta röd istället för grön mjölk eller som köper vitt gott bröd framför grovt fullkorn…

    Härligt klipp i bilden…

Stängt för kommentarer.