Tärningen är kastad…

… och vår lägenhet är ute till försäljning. Mäklaren har varit här och värderat samt fotograferat lägenheten och allt vi skulle hinna fixa är klart. Eller inte. Förrådet är fyllt av grejer och vi har lite småsaker kvar att fixa inför visningen, men jag tror att vi överlever. :) Det känns lite läskigt att bilder på hela vårt hem ligger ute till allmän beskådan på internet, jag som mest visar detaljer från hemmet här i bloggen. Men vi flyttar ju snart… :P Nån som vill skänka en ny läcker soffa och en platt-tv till oss?!

Johan kom hem med en vacker tulpanbukett häromdagen. Jag älskar tulpaner! Det var en annorlunda sort jag fick, ni vet såna där tulpaner som man ritade när man var liten? Med spetsiga blomblad så tulpanen såg taggig ut? Precis så ser de ut! Jättevackert orangeröda är de med. Har aldrig sett en sådan variant i verkligheten innan… :D

Avslutar med att gratulera Lillebror (han fyller 20 i år men är ändå Lillebror!) till rött bälte i karate!

Rött bälte i karate

5 kommentarer:

  1. Jag vill också säljaaa! :D Hoppas det går bra och att ni får sålt den snabbt. Borde ju inte vara några problem med dagens räntor tycker man?

  2. Ja, jag hann ju mest bara desinficera badkaret igår så jag tänkte premiärbada nu ikväll! :) Perfekt nu till när värkarna kommer ju med badkar. Om vattnet inte går förstås men det tror jag inte. Det är ju ytterst ovanligt så och det gjorde det inte för min mamma. :D Ja, ett litet bubbel tycker jag absiolut ni ska köpa OM ni nu ska köpa något badkar! Lika bra att slå på stort, dom är ju nästan lika dyra som ett vanligt!

  3. Nu har jag ”tjuvkikat” in hos er, och en så fräsch lägenhet borde väl inte vara några problem att sälja. Hållerl tummarna för att allt går vägen snabbt & smidigt.

  4. Förstår absolut att det känns lite läskigt :) Kul att få flytta till nytt!

    Vad gäller WP 2.7 så är jag nöjd. Nu när allt fungerar ;) Jag hade problem med den svenska versionen så jag la över den engelska med svensk språkfil istället. Exportera hela bloggen först bara *påminner*

Stängt för kommentarer.