Fjärde advent

Fjärde advent

Så är det till slut dags att tända fjärde ljuset! Tänk vad tiden går fort… Det har varit mycket den senaste tiden, i fredags var det julavslutning i kyrkan och jag spelade flygel igen. Den här gången var jag inte riktigt lika nervös, det tar sig! ;) Jag spelade Carolas ”En stjärna lyser så klar”, som några tjejer från kören sjöng. Nu är det jullov i nästan tre veckor!

Pappa har varit här och hjälpt oss att sätta upp kakel i köket, bilder på det kommer senare. För någon vecka sedan fick vi ganska oväntat erbjudande om att köpa ett hus, och har nu inte gjort annat de senaste dagarna än att fundera på hur vi ska göra. Vi trivs väldigt bra i vår lägenhet, samtidigt som att vi egentligen vill ha ett hus. Tankarna går fram och tillbaka och vi kommer inte fram till något vettigt beslut. Hur ska man kunna veta vad som är ”rätt” egentligen?! Jag tror att det jobbiga är att vi inte var förberedda på att huset skulle dyka upp så snabbt… Vi funderar vidare… :)

3 kommentarer:

  1. Tror inte ni kommer att ångra er om ni köper hus, det är så skönt att bara kliva ut genom dörren opch komma ut i sin egen trädgård, enklare när man har hund oxå.

    Flattar vill ha egen trädgård :wink: :razz: :smile: ha ha…

Stängt för kommentarer.