Gnistrande frost

Jag älskar hösten och vintern när luften är klar, solen skiner och det är vitt på marken. När det är frost i gräset och på löven blir det så otroligt vackert! Tinca älskar också när frosten och snön kommer, hon rullar sig i det vita och försöker gnaga upp små isfläckar på marken. :) Än så länge har vi bara haft frost, men snart nog kommer nog snön. Jag är barnsligt förtjust i den första snön! Det känns som att julen är nära när snön kommer. Och hörni – det är bara fyra veckor kvar tills det är 1:a Advent! :D *längtar*

12 kommentarer:

 1. Läckert! Jag gjorde ett race igår morse, men i avsaknad av macro-objektiv (och kunskap) så fattas det en del. Tänkte fortsätta idag, men då var det inte alls lika frostigt… :sad:

 2. Jag längtar faktistk också att få lov att sätta fram lite julpyssel så den 1:e advent känns välkommet i år! Ljus ljus ljus överallt, lyktor och grejor är fiiint!

 3. MUMS för ögat och själen. Verkligen bandagerande att drömma sig bort i din fina bilder.

  Jättefin logotype oxå…

 4. :grin: Jättevackra bilder! Tänk..snart första advent-myyysigt. Nu kan minusgraderna få stanna kvar ända tills mars nångång, dels för att det är vackert med det vita och dels är det mycket skönt att slippa torka 16 tassar… :wink:

 5. Trots att jag egentligen är en sommarmänniska så får jag erkänna att jag längtar lite jag också. Men den här hösten ha varit supervacker. Nya bilder på vackra Alhammar finns på FB!

 6. Tack för din rara kommentar! Underbara bilder! Skulle vilja rama in och hänga upp allihop på väggen, om de vore tavelmotiv :) Söt hon är Tinca på bilderna nedan! Kram, Sofie

 7. Håller med, hösten och vintern är otroligt vackra årstider. Tänk om det ändå kunde snöa lite här i Skåne, det brukar inte komma så mycket förräns i januari/februari. Annat var det när man bodde i Småland i barndomen – då hade vi snööööö :D

  Igår shoppade jag julsaker för första gången på väldigt länge – tomtar, fina glöggmuggar med tillhörande russintallrik och t.o.m. julhandukar. Snacka om att jag längtar till julen :razz:

  Ha det gott.

 8. Hejsan Kattis!

  Ja jag har bytt lösen tidigare pga av att flera hade mitt dåvarande lösen och var och hälsade på mig då och då men lämnade aldrig en rad efter sig vid sina besök. Du är välkommen in på det nya lösen som är BabyBlues

  Underbara bilder! Följ länken ovan så får du se lite bilder från min höstpromenad i okt förra månaden om du vill! Ja testa att dricka ingefärs the, riktigt gott med citron och honung i och jag känner mig bättre efter at ha druckit det nu i 2 dagar mot min envisa förkylning.

  Ha det gott, MVh Marie S =)

Stängt för kommentarer.