Fullbokade helger

Kisse
Kissen Lukas – inte min men ändå väldigt fin. :)

Helgerna är precis som kvällarna fullbokade: 

För fyra veckor sen hade vi kräftskiva i stugan tillsammans med några kompisar och deras hundar. Vi var 6 personer och 4 hundar och alla sov över. :) Vi hade supertrevligt och passade på att träna med hundarna eftersom vi har världens bästa omgivningar med skog, lydnadsplan, vatten och mycket annat. Tinca fick köra ett uppletande i en ca 30×50 meter stor ruta, med 6 föremål utlagda. Hon jobbade på riktigt bra!

För tre veckor sen var vi nere i Karlskrona hos mamma och brorsan, och för två veckor sen hade min skola 100-årsjubileum. Vi klädde ut oss och firade genom att bjuda in föräldrar och annat folk. Vi hade olika stationer som alla fick gå runt bland: sångkavalkad (från gamla psalmer till ny musik), teater om hur det fungerade i skolan förr i tiden, gammeldags lekar, godisstånd, bildspel mm. Vi hade en jättetrevlig dag och solen sken på oss! :) Vi hann även med middag hos ett par kompisar.

Helgen som var nyss tillbringade vi i Stockholm hos Johans bror med sambo. Det blev en del shopping och sen var grabbarna på NHL-hockey (födelsedagspresent från oss ”fruar”). Idag ska vi iväg på hockey (HV71-Bern) och på fredag åker vi ner till Karlskrona för att gå på mammas 50-årskalas. :) Helgen därefter är också uppbokad, då kommer mamma och mina bröder upp hit och hälsar på. Vi ska fira mamma genom en överraskning (till mamma: Nu blir du nyfniken vaaa?).

Är det nån som har några timmar att skänka bort?! :D

9 kommentarer:

 1. Halloj där! Vilket liv Kattis – det börjar låta som vi har ganska lika med tid du och jag… Men visst är det skönt då det är mycket att göra? :wink: Vi får se om det blir Jönköpingstrakten vid månadsskiftet – i så fall kanske vi kan ta en sväng med doggsen? Kram

 2. oj oj oj vilket tempo

  Hoppas du lyckas hålla energin uppe. Det verkar iaf vara väldigt roliga saker ni gör.

  Men planera in en paus snart också….

  /Åsa

 3. Nää en inkallningstia är inte alls fy skam. Men hon är kapabel till minst ett par tior till. ;)

  Ha en riktigt härlig helg!
  KRAM!!

 4. :smile: Vad kul att höra från dig, det är ju evigheter sen vi sågs! Härliga bilder du tar, jag blir helt avundsjuk, jag vill också!!!! Ha en härlig helg!

 5. Jag behöver också mer tid på mitt dygn… ABSOLUT måste vi ses snart, får höras om det!! Hälsa övriga familjen o ha det bra!!!

 6. Hej och hallå, och tack för besöket! :grin:
  Alltid kul med kommentarer, ialf de trevlifa :wink:

  Var tvungen att komma tillbaka, minnet är ju bra men ack så kort.. men nu minns jag, det är ju mästerfotografen! Underbart vackra o ljuvliga bilder har du! :smile:

Stängt för kommentarer.