Munksjöbron och Vita gåvor

Munksjöbron by night
Munksjöbron by night.

Idag har det gått i ett! Efter jobbet var vi på husvisning, och sedan åkte jag direkt till min fotokurs. Huset var jättehärligt men med några små detaljer som gjorde att vi inte blir husägare just nu. :)

Fotokursen ja, idag var det första labtillfället då min labgrupp skulle träffas och jobba. Ärligt talat så har jag lärt mig massor om manuella inställningar idag! Tänk om jag hade gått den här kursen direkt när jag köpte min kamera, så mycket enklare allt hade varit. Jag har till exempel lärt mig hur man kan fotografera en person i starkt motljus (mot ett fönster), utan att ansiktet blir mörkt och bakgrunden alldeles för ljus. Bilden ovan tog jag på Munksjöbron nu ikväll. En väldigt vacker bro faktiskt…

Gåva Gåva

Ni är många som undrat vad jag gav för gåva i Vita gåvor. :) Här ser ni två av mina gåvor (klicka på bilderna för att se dem i större format): en liten ljusstake i form av en krona, och en blompinne i zink. I paketet låg även en doftpåse. Besök Leva som jag och ta en titt hos Malin!

31 kommentarer:

 1. Läcker bild på bron! Vill också gå fotokurs så jag får ”kläm” på min fina kamera och kan utnyttja alla finesser. Frågan är bara var jag ska hitta en BRA kurs, och hur jag ska hinna gå den…?

 2. Jag gillar bilden massor. Så finurligt vacker, som rena PR-bilden… HÄRLIG.
  Skall med gå fotokurs i höst och det skall bli superkul och intressant. Man har ett vapen men kan bara höfta iväg skott som det är nu…

  Magbilden på http://www.wehoo.se/publik/index.php/andrea/ är precis sådan att jag fick mixtra med inställngar… Det var mörkt ute men så ser det inte ut direkt. Fast dessa justeringar vill man ju skall sitta i ryggmärgen…

  Jättefin bild på bron iaf!

 3. Åhh, jag är så avundsjuk på din fotokurs. Måste verkligen ta mig i kragen & se vad mitt närområde har att erbjuda till våren. :???:
  Bilden på bron blev jättefin!

  PS. Du är utmanad i min blog.

 4. Hej! Vilken vackre bild på bron! :smile: Så ni kollar efter hus??? Vad roligt! Vart? Eller bara nånstans i stan typ? *nyfiken*
  Du, kanske vi kan ta en liten vinkväll nån gång framöver? Utan barn då givetvis! *hehe* Kram! :razz:

 5. Nu får du allt tipsa oss med lite trix du lärt dig från fotokursen. Man blir ju aldrig färdiglärd. :) Snygg nattbild du tagit. Den där kronan du gav i gåva var väldigt fin.

 6. Jätte fina gåvor ju!

  Ja, jaktträningen är super kul. Betydligt roligare än allt annat. Så mycket energi, lydnad och stadga i samma gren. Så det är verkligen roligt alltså :)
  Hur går det med er träning? Blir det någon mer start i lydnaden?
  Kram kram

 7. Jag och Ozzy har väldigt kul tillsammans. Sen är han en rätt vek kille så vi tar det lite lugnt och jag ställer inte alltför höga krav på honom då jag mest nu försöker bygga upp honom. Jag ångrar inte en sekund att jag skaffade honom men det är inte omöjligt att det blir en 3:e hund sen, vi får se. Beror ju på boende osv oxå…
  Ja, då förstår jag detta med Tinca. Visst inte att det var så dåligt nu. Stackars lillgumman. Och det måste verkligen vara jobbigt för er. Tänker på er.
  Men ibland måste man ju ta oegoistiska beslut som inte är så roliga :(
  Hoppas det löser sig!
  Många kramar

 8. Blev tipsad om din sida och fick höra att du tar väldigt vackra bilder och jag blev inte besviken, vilken duktig fotograf du är! :smile:

 9. Vad roligt att gå kurs! Det är aldrig fel med en massa nya människor & roliga kunskaper! Jag har en dator som har sagt att vissa hemsidor ska man inte skriva på… din är en sån. Men idag är han glad den lilla makapären, så helt plötsligt gick det! JIPPI!

  Kram från oss :smile:

 10. Hejsan! Kikar in och det var en jätte fin bild på din bro, dom kan vara svåra i bland att få bra men du har lyckats hur bra som helst! Ja jag skulle också vilja anmäla mig till en foto kurs, alltid skoj att ta del av nya kunskaper. Jag har har köpt ett nytt objektiv Sigma 70-300 mm till kameran och håller på att lära känna det och det är helt ok tills jag får råd att köpa den jag vill ha i stället. Man är ju mamma ledig så då får man vänta ett tag tills det börjar komma in pengar. Jag ska väl börja jobba i början av nästa år är det tänkt. Ha en fin helg!

  Mvh Marie =)

 11. Vilka fina gåvor du fick! Ljusstaken tyckte jag var jättehärlig :grin:

  Förresten så kikade jag in för att överlämna en liten award till er. Den finns att hämta i våran blogg :razz:

 12. Hejsan, ja det är ju två helt olika kurser så visst är det olika teori och planering. Viltspår kör jag så man är klar till anslagsklass efter.
  På bruksspår kör jag att man får testa på alla typer av spår. Släpspår, parallellspår, fingerspår, andras spår osv osv osv…. Så det är två helt skilda kurser :)

 13. Ja, den är en ny typ av beskrivning. Som en mh beskrivning fast för ”jakthundar”.
  Du kan läsa mera här: http://www.labradorklubben.se/ovr/fart.htm
  Och de har nu då börjat ta fram detta och vill testa på x antal hundar nu under hösten för att se hur provet verkar med mera. Så då tycker jag det vore roligt att testa Spira som är så framåt i allt.

  Hur är det annars med söta Tinca?

  Kram K

 14. Vilken fin kvällsbild! Du är så duktig på att fotografera :) Vilka söta gåvor… kronan var riktigt fin! Kram, Sofie

 15. Hej Kattis,
  titta in och kika runt på alla vackra ting :smile:
  Hoppas att du mår gott samt Tinka.
  Hösthälsningar ifrån oss i Vadstena :smile:

 16. Tack för gratulationerna! Jag är så glad och stolt över min lilla hund, trots att vi ”bara” blev godkända :grin:

  Hur går det med Tinca..??

  Om man fjäskar lite kanske man kan få låna dig en dag och se om man kan få några bilder.. ?? *blink blink*
  Kram från oss

 17. Vad kul med fotokurs! Själv läser jag en kurs i digital bildbehandling, jättekul och spännande! Vad fint bron speglar sig i vattnet på din bild!

Stängt för kommentarer.