SM i hundkapplöpning

Licenslopp för whippet.Whippets i full fart!

I Skellefteå var vi ju på SM i hundkapplöpning, jag och Lina. Dagen då vi var där var det greyhounds som tävlade på distansen 510 meter och det gick fort vill jag lova! Jösses alltså, tänk er en halv kilometer på 30 sekunder! =) Slå det den som kan! Som avslutning på dagen var det ett licenslopp för whippets, det var lite annorlunda efter alla stora greyhounds…

Tack för alla kommentarer de senaste 2 veckorna, jag har inte haft tid att titta in hos er men jag blir glad för varje kommentar! :)

12 kommentarer:

 1. :smile:
  wow vilken syn!
  Gillar bild nr 2 – den ser så underbart härlig ut. ”Jag lever liiiivet” ser hunden ut att säga. :grin:

 2. MIna förutfattade meningar har för sig att detta är den ultimata materialsporten och att hundarna många gånger är bruksvarorna…
  Fast jag vet nog någon hund som är familjehund i Göteborg…

  Tempo är det iaf… Tur inte en sådan får fatt på en.
  De snabbaste människorna i världen springer ju 400m 15 sekunder långsammare…

 3. sv; Tack du :) .. Jag tycker din header är jätte fin! Jag har också alltid problem med headers.. Tycker de är så svåra att göra. Tycker allt annat är dö mycket enklare :/ .. Hur ser det andra ut du pular på? Kram

 4. Full fart på dessa bilder ja!

  Ja, skeppet är mäktigt men jag tänkte det mig lite större faktiskt.

 5. Ja men välkommen till kapplöpningsvärlden, visst var det skoj? Våra löper inte på rund kappbana utan ute i det fria på fält vilket har sin charm. Rekommenderar dig att åka och kika på lure coursing också, vilket vi tycker är hur kul som helst.

  /Catja

 6. Å – det var så HIMLA skoj att hitta vår lilla goa treåring Tea på de här räser-korten! Hon vann dessutom sin SM-semifinal den där dan och var så otroligt fantastisk. Helt över våra förväntningar!! TACK för att du har lyckats ta kanonfona foton från Skellefteå-banan och på en av våra duktigaste hundar!
  Hälsningar från Katta – en besökare som är medlem i en något sydligare hundkapplöpningsklubb, GHS i Järbo/Gästrikland. :grin: :smile: :grin: :smile: :grin:

Stängt för kommentarer.