Grattis Anneli & Cia!

Cia på ställandet i dumrutanCia har lagt sig i rutan Dirigeringsapporteringen funkade äntligen!!Metallapportering och hopp över hinder

Igår följde jag med träningskompis Anneli och hennes kelpie Cia när de skulle tävla elitlydnad. Poängen blev inte alldeles lysande, och säkert är det nu några som undrar varför jag grattar ekipaget då? :P Jo, för att de moment som strulat mycket fungerade så himla bra! :D Jag blev så glad när Cia och matte lyckades med både rutan, ställandet i ”dumrutan” och dirigeringsapporteringen. Det är härligt när träningen äntligen ger resultat… Ni är så duktiga!! Dessutom – detta är till dig Anneli, för jag vet att du läser! ;) – är jag imponerad av att du faktiskt såg till att Cia lyckades med alla moment även om du fick klämma i med dubbelkommandon på några ställen! Heja heja!

Måste ärligt säga att jag blir lite tävlingssugen när det går bra både för andra på tävlingar och för mig och Tinca på träning. Vi tränade på fotbollsplanen nu ikväll och det gick bra, även om Tinca var lite slö. Jag skriver mer om det i morgon!

5 kommentarer:

 1. TACK Kattis! Utan dig (och andra träningskompisar) hade jag gett upp för länge sen! Nu tar vi sommarlov med en go känsla till tävling och bokar upp nya utmaningar för hösten.

 2. Ja, det är verkligen underbart med ny kamera. Sen har jag tyvärr inte lärt mig den helt ännu så korten kanske inte blir det bästa. Men snart så :)

  Klart du ska ut och tävla… Alla blir närvösa. Gäller bara att lära sig hantera det. Jag får tunnelseende. Men på ett sätt är det bra för då slipper jag se publiken iallafall och kanske bli ännu mera nervös ;)

  Kram kram

 3. Hej

  Jag funderar på att köpa en egen kamera sen… tänkte du kanske skulle kunna vara behjälplig?

  Sen måste du kika på lilla Drutten som finns hemma vid nu…

Stängt för kommentarer.