Valparna 26 dagar

 

Hela högen samladFem av valparnaTik 4Nelli tvättar den röda hanenDen röda tiken kollar vad den röda hanen har för sigHane 3Hane 2Hane 2Den röda tikenTik 2 - Min favoritTik 3Tik 4NelliDen röda hanenSmå tänder tillhörande den röda hanenNelli och den röda hanen

Igår blev Nellis valpar 26 dagar, så snabbt tiden går! Kika in i kategorin Hundigt om du vill se fler bilder från valparnas liv. Pappa var inte med så han får kika på valparnas framsteg genom mina foton. Tur han har mig, hihi! :)

Valparna växer och växer! De sitter, går och klättrar. Och låter HELA tiden!! Att så små valpar kan låta så mycket, de gläfser mest hela tiden. :) Och så kissar de förstås. Gärna på kameraväskans axelrem eller kläder. :P

För er som inte får nog av valpbilder kan kika in på Nellis hemsida och frossa ännu mer! :D

23 kommentarer:

 1. Jag hämtar hem honom på torsdag så får bli efter det. Tänkte bygga om sidan lite med eftersom han ska ju få en egen liten ”flik”.

  Söta kort på valparna :)

 2. Åh sikka små sötingar!!! Dom skulle dottern sett. Eller inte. Hon tjatar om en voffsing hela tiden. :) Sambon vill inte ha djur (inomhus) eller egentligen inte alls. Å jag är dessvärre lite allergisk. :(
  Jag ahr haft både hund & katt, det är mysigt. :)

  Ha en bra dag! Jag är hemma i dag, dunderfökyld & ont i halsen. :/

 3. Kattis; Tack!! Gillar med vitt & silver mycket. :) Brunt & rosa som är så fint men jag förstår, är ju själv sån som tröttnar. :) Jo du kan ju alltid byta brunt mot grått ju. Men knasigt om det inte passar till penalgardinen. Sånt är ju så typiskt! Hoppas du kommer på någon bra lösning. :) Du kan inte ha panelgardinen någon annan stans? =)

 4. Jaha… Så var man drabbad av valpsjuka igen! Typiskt! :cool: Visserligen är det en betydligt mer trevlig sjukdom än förkylningen jag dras med, så det gör inte så mycket :wink: :grin:

 5. Fiiiina bilder och så söta dom är. Ja tänk vad dom växer så det knakar. Ha det gott mvh Marie

 6. Kul att se hur dom utvecklas:)

  Jo Fulltofta och Bulltofta är helt olika ställen…Bulltofta är ju Malmös gamla flygplats som är omgjord till ett mindre ströv/motionsområde :)

 7. Tack för din värmande å goa kommentar hos mej…
  Tycker valparna är kättefina, synd att jag är allergisk mot hundar annars hade jag nog velat ha en:)
  kram

 8. Oj, oj, oj.. så underbara! Dom är ju helt fantastiska! Gillar speciellt den med den lilla ”gäspen”. Åhh.. jag vill liksom bara ha dom hos mig och krama på dom :-)
  Hoppas att du har haft en härlig onsdag!
  Kram

Stängt för kommentarer.