Okategoriserade

Har ni hittat till A’la Foto?!

Alafoto 

För ett tag sen hittade jag till en sida som gång på gång tar andan ur mig. Jag pratar om A’la Foto. Personen bakom sidan heter Anneli, och jag skriver om henne av den enkla anledningen att jag hoppas att fler personer får möjlighet att njuta av hennes underbara foton. :) Hennes blogg är stilren och vacker i sin enkelhet och uppdateras ofta med fantastiska foton. Hon har även ett galleri som är fyllt med bilder uppdelade i olika kategorier. Ta en titt – du kommer inte att ångra dig!

(Bilden ovan är lånad med tillstånd av Anneli.)

4 kommentarer:

 1. Så otroligt gulligt!!

  Jag blir alldeles rörd och varm i hjärtat!!

  Tack så otroligt mycket!! :O))

  KRAM
  Anneli

 2. Det ska jag göra.. finns verkligen duktiga foografer.. ofta är de utbildade på kamror och har det som yrke oxså.
  Ha de gott.. tjing

Stängt för kommentarer.