Nellis valpar 6 dagar

Den röda tiken sover med den röda hanen i förgrundenHane 2Hane 3Tass tillhörande Hane 3Den röda hanenDen röda tikenHela gänget samlatDen röda tikenDen röda tikenTik 4 gäspar

Finns det något sötare än små valpar?! Tidigare tyckte jag att nyfödda valpar var ganska fula; små korvar utan personlighet. Men jösses vad fel jag hade! Varje valp är ju unik, trots att de bara är en vecka gamla nu! I söndags följde jag med pappa och träffade Nelli och hennes valpar igen. För er som inte listat ut det ännu så är jag förste fotograf. *s* Jag älskar uppgiften! ;) Vi har en liten hemsida till Nelli och hennes valpar, där valpköpare och andra intresserade kan gå in och följa kullen fram till leverans. Tydligen är det många besökare från Tyskland (hanen kommer därifrån) och det är ju kul! :) För er som vill kika på hennes sida är adressen http://nelli.langhulten.se, observera att den bara har till syfte att visa foton på Nelli och hennes valpar. En del av fotona lägger jag ut här i bloggen.

I fredags var en jag känner med i Talang, vad konstigt det känns när man ser någon man känner på TV. *s* Jo, han gick vidare… Fredagen ägnades också åt grillfest nere hos grannarna. Vi satt hela kvällen ute på altanen och var nöjda så länge barnen väsnades mer än vi, haha! :D Tinca låg ute på gräsmattan med ett tuggben och skötte sig bra! Till slut blev det för kallt ute så jag lämnade Tinca uppe i lägenheten och så gick vi in och fortsatte snacket i grannens soffor.

Vi har även hunnit med en del renovering i helgen! Mer om det kommer i senare inlägg…

10 kommentarer:

 1. Vilka söta valpar!! Men jag är helt säker på att det finns något som är sötare än valpar och det är kattungar! :razz: :wink:
  Bild fem är helt bedårande!! :grin:
  VIlken lycka du har som har valpar hemma att umgås och fotografera!

  Må gott!
  Anneli

 2. Hej Kattis!

  Jag har ändrat till Kattis och din länk är också rätt nu. Visst det är viktigt så det står rätt och kallas man för Kattis så ska det ju stå det. Söta valp bilder verkligen…
  Ha en bra dag!
  Mvh Marie

 3. Ååååh vad söta valpar…är ju helt tokig i hundar och valpar är väl helt oemotståndliga…Saknar såå att ha hund… min hund hette förövrigt Nellie

  Hur hittar jag Nellis hemsida?

  Häls Åsa

Stängt för kommentarer.