Rutig torsdag

Rutig torsdag
Rutig torsdag.

Mina teklämmor används flitigt och visst har de ett rutigt mönster?! Nu är vi inne på temaveckans fjärde dag, bara morgondagens tema kvar! Det är så himla kul med såna här temaveckor, även om det tar tid! Man får utmana hjärnan och kreativiteten lite och det mår man ju bra av! :D

7 kommentarer:

  1. Kul med teman ju. Hade jag haft tid över hade jag också gått med :smile: Visar hellre upp bilder på min sida än fläker ut mitt privatliv faktiskt. Blir petigare och petigare med det. :razz: så kanske hinner jag med någon sån tema grej i framtiden :D

    Bilden var för övrigt riktigt bra!

  2. Kul med teman. Fina och läckra bilder som alltid från dig. Nu finner du mig på min egen sida, välkommen in och hälsa på! Inte riktigt färdigt men kom in du. Ha det gott!
    // Marie =)

  3. Kul med de här temadagarna! Går man nära inpå olika saker i ens vardag upptäcker man massa skojiga mönster, färger och former.

    /Catja

Stängt för kommentarer.