Ett hus vid havet

Havet

Snäcka

Jag älskar havet… Helst av allt skulle jag vilja ha ett hus nere vid havet, så jag varje dag när jag slår upp ögonen möts av doften från havet och vågornas brus. Nån som kan bidra med ett?!

Detta är framförallt till farmor och pappa: Hör och häpna, men jag har faktiskt varit ett par timmar nere på körskolan idag och pluggat teori. :) Två tester hann jag med och det gick så bra så.

5 kommentarer:

 1. Grattis det gläder min mycket, fortsätt nu också. Du kommer att ha stor nytta av ett körkort,
  Jag vet själv, har haft mitt i 51 år nu den 1 april. Lycka till!
  kramar från oss

 2. Vackra bilder! Hur kan man inte vilja bo vid havet :wink: vi håller på att leta hus vid havet men det är svårt att hitta det PERFEKTA liksom :razz:

  Hoppas allt är bra med dig!

 3. Lycka till med Körkortet!! Det är helt klart värt det.. Man får ju en helt annan frihet sen.. ;)
  Tack för gratulationerna förresten.. !
  / Nettan å Cross

 4. Oh så vackra bilder. Jag är såå långt i bort från havet som man kan bli när man bor så här långt norrut. I bland kan jag vara lite avis på er som har havet intill men så kommer jag i håg att jag har underbar fjällvärld bara runt knuten…

  Det är inte helt fel det heller, det är såå vackert och i bland att man kan få ont i magen faktiskt och det tar andan ur en. Som tex när vi vaknar en tidig morgon en fin vårdag och vi ser ut genom ark fönstret och ser Kebnekaise massivet med snö på topparna. en bit bort

  Ohh det är så fint och man vet helt plötsligt varför vi vill bo här!

  // Mvh Marie :wink:

Stängt för kommentarer.