Äntligen lite snöbilder!!

Äntligen fick vi lite snö och samtidigt några solstrålar! Himlen var mulen, men solen tittade fram en liten stund då och då så jag tog med mig Tinca och kameran upp på ängarna. Så fort vi kom utanför lägenhetsdörren kastade hon sig efter fotbollen som hon älskar. Fotbollen får alltså inte komma in i lägenheten då den varit med om en del snuskiga saker. *s* Men Tinca älskar den…

Gräset har vuxit ganska mycket uppe på ängarna, så det var inte helt vitt där uppe, men jag fick ändå några bilder med snö på, tack tack! :D Nu kan det få bli vår!!

7 kommentarer:

  1. Hej

    Var jättekul att ses igår! Hoppas att du blev klokare även om jag vet hur svårt det kan vara…

    Men Tinca var jättefin i snön! Men hon har blivit lite tunnare än när jag såg henne på klubben? Kanske helt fel men vad du än väljer att göra hoppas jag du gör det som känns bäst för er båda!

    Men jag vet att man inte vill varra den som bestämmer över vem som ska få leva och inte! Du finns i mina tankar!

  2. Vilka underbara bilder på en tjej som verkligen ser ut att njuta av vintern!!! Vi andra tycker väl helst att snön kunnat lysa med sin frånvaro?! Mina hundflickor har en basketboll som de är helttokiga i… Men snö är deinte så förtjusta i de små hundfröknarna :wink:

    Kramis // AnCa

Stängt för kommentarer.