Vid havet i Halmstad

Vi har haft en härlig påskhelg i Halmstad! Både lördag och söndag har vi haft fint väder, även om det blåste väldigt mycket under lördagen. Jag var så himla lycklig över att jag fick tillfälle att fota lite nere vid havet!! :) Trots en jätteförkylning kände jag havslukten som jag längtat mycket efter… Här är några bilder på hundarna, fler foton kommer vid ett senare tillfälle! Den kala fläcken som ni ser på Tincas bakdel kommer av att pälsen rakades av där hon tuggade upp det största såret. Såret är läkt nu, men det kommer ta sin lilla tid innan pälsen är utvuxen igen.

Tinca som absolut inte skulle lägga sig ner om man inte tvingade henne!MålleNelliTinca spanar ut över havetFull fart ut i vattnet!På jakt efter en ikastad pinneTinca kikar på Johan

7 kommentarer:

 1. Men så härliga bilder! :D Tinca ser ut att riktigt njuta av att plaska runt i (det säkert iskalla) vattnet! ;) Hoppas förkylningen ger med sig. :) Nu ska vi ut i snön här, strålande sol och endast någon minusgrad. Läste min blogg från förra året och då var det barmark och vår här i norr haha. Känns helt overkligt, tror inte vi haft såhär mycket snö som nu på flera år! :P Skickar lite till dig! Fast du kanske vill ha kvar våren nu? ;)

  Ang. din kommentar så är jag alldeles för feg för att göra något sådant tyvärr. Mina kusiner brukar göra något kul som en egen dans på bröllopsfesten men jag skulle bara känns mig knasig! :oops: Kram

 2. Men s hrliga bilder! :D Tinca ser ut att riktigt njuta av att plaska runt i (det skert iskalla) vattnet! ;) Hoppas frkylningen ger med sig. :) Nu ska vi ut i snn hr, strlande sol och endast ngon minusgrad. Lste min blogg frn frra ret och d var det barmark och vr hr i norr haha. Knns helt overkligt, tror inte vi haft shr mycket sn som nu p flera r! :P Skickar lite till dig! Fast du kanske vill ha kvar vren nu? ;)

  Ang. din kommentar s r jag alldeles fr feg fr att gra ngot sdant tyvrr. Mina kusiner brukar gra ngot kul som en egen dans p brllopsfesten men jag skulle bara knns mig knasig! :oops: Kram

 3. Nämen haaar ni! :grin: Gud så bra. Du får snabba dig ut och fota då. Här får gärna snön stanna ett tag. Jag är fortfarande inte less om jag ska vara ärlig! :wink: I mitten på april kommer man nog börja längta som tusan till våren, men det lär ju dröja till juni innan snön är väck här som det ser ut nu. :razz:

  Ja, jag kikade in på den länken, men gud, det var så himla dyrt. :D Jättefina kort dock! :)

 4. Nmen haaar ni! :grin: Gud s bra. Du fr snabba dig ut och fota d. Hr fr grna snn stanna ett tag. Jag r fortfarande inte less om jag ska vara rlig! :wink: I mitten p april kommer man nog brja lngta som tusan till vren, men det lr ju drja till juni innan snn r vck hr som det ser ut nu. :razz:

  Ja, jag kikade in p den lnken, men gud, det var s himla dyrt. :D Jttefina kort dock! :)

 5. Jag igen.. Såg din kommentar om mina svarta handdukar nu. Mina är nya och har bara tvättats två gånger, så de har inte tappat någon färg. Tror de är köpta på Hemtex, har fått dem i present. Ha en bra dag!

 6. Hej på er!! Hoppas ni haft en bra helg, det har vi, med LITE för mycket mat, kanske ;-)… Åkte du till Mullsjö eller?? Såg ju inte ditt meddelande förrän idag. Jag och syrran hade tänkt åka men det var alldeles för gott att ligga kvar en stund i sängen… Nu har vi bokat barnvakt till på söndag så då ses vi!! Ha en trevlig vecka i all j…a snö!!!
  Tjingeling

Stängt för kommentarer.