Symbiosa bilder v.11

Bilderna kommer ut lite sent på grund av tidsbrist…

Led
Led är nästan synonymt med ordet rad, och här ligger båtarna på rad och väntar på att få komma ner i vattnet.

Tid
Tid som i tidvatten. Bilden tagen på Irland.

Tro
Har man kommit så här långt har man förhoppningsvis en stark tro på sitt förhållande och en framtid tillsammans med den man älskar.

Våg
Den här bilden symboliserar ordet våg. Vågorna har drivit upp vass och annat långt upp på stranden.

Min favorit? Som alltid har jag svårt att välja ut ett enda av fotona, eftersom alla bilder framkallar en särskild känsla hos mig. På det första fotot tycker jag väldigt mycket om färgerna i eftermiddagssolen och formerna på båtarna, tillsammans med det spegelblanka vattnet i bakgrunden. Den sista bilden väcker min längtan till havet…

Vilken bild gillar du bäst?

Symbiosa Bilder

5 kommentarer:

 1. Tror faktiskt jag ligger ”tid” bilden mest… Påminner om Kalmar och där är ju så fint…

  Jo detta med lägenhet. Visst har jag funderat på det. Men jag känner inte att det finns någonstans jag vill bo. Visst Kålgården har ju fina lägenheter men jag vill inte bo vägg i vägg så med ett annat hus så nära. Tycker att man bygger husen idag alldeles för nära. Och någon annanstans kan jag faktiskt inte tänka mig. Tycker inte det finns så många fina bostadsrätter i Jönköping tyvärr…. Älskar min lägenhet på Bäckalyckan och förhoppningsvis kommer det blir bostadsrätter en dag. Annars får jag väl flytta in till Pierre och bo granne med Patrick och Anna *skratt* Ne skämtosido…. jag tittar lite på lägenheter men har helt enkelt inte hittat någon jag gillar….

  Lönen ja, den är fin allt nu…. Men så är det ju när man kämpar satan… DÅ får man ju utdelning!

 2. Men?! HUR ska man kunna välja då :oops: ?! Det är ju jättesvårt för alla bilder är så himla fina jue…Men Brudkammar-bilden gillar jag…..
  Önskar Er en Glad Påsk när jag i alla fall är här och yrar *fniss* Hoppas allt är ok med er fina Tinca också… Sköt om er!
  Kram
  //Hoforsligan

 3. Jag röstar på bild nr 1
  Det är säkerligen min längtan till havet som gör att jag väljer denna bilden men det är så vackra bilder oxå, men som sagt 1:an är bäst tycker jag.

 4. Jag gillar bröllopskammaren bäst! :grin: Påminner om bröllopet…. o det är ju ett kärt minne!

  GLAD PÅSK!

Stängt för kommentarer.