Härlig dag med Tincas bästis Elling

Fredagkvällen tillbringade vi hemma hos ett par kompisar med två tollare och deras ettåriga son. Tinca blev populär hos sonen, som uppskattade hennes stora parabolöron. :D Ögonen var ganska roliga att peta i också, och Tinca njöt och verkade säga ”Åhh, nån som taaaar på mig”, sen spelar det ingen roll hur hårdhänt man är. *s*

På söndagen åkte vi till skogen utanför Ulricehamn för att träffa en kompis och hennes pinscher Elling. Tinca och Elling har träffats en gång tidigare (en helg då kompis och Elling bodde hos oss) men det är ett par år sedan, och redan då var Tinca härlig med Elling. Han är egentligen den enda hund som hon verkligen leker med, utan att det gruffas. Underbart att se! :) Även denna gång sprang de runt och skuttade och lekte. Vi hade en sån himla tur med vädret!! Solen sken långa stunder under dagen, och vi var ute nästan hela dagen. Vi åt till och med lunch ute!! :) Och fikade… När det blev molnigt gick vi in och drack te och kaffe, men sen kom solen tillbaka efter ett tag och då gick vi ut igen. Elling och hans matte bodde precis vid vattnet, och Tinca skuttade i några gånger. Hon doppar dock inte magen när vattnet är kallt.

Tack för en härlig dag! :)

Klicka på miniatyrbilderna nedan för att se dem i stort format.

TincaTinca och Elling lekerTinca i vattnetVackra pinscher-EllingTinca

8 kommentarer:

 1. Härligt att Tinca trivs så fint med Elling. :)

  Jag har min copyrighttext som en pensel jag gjort i PS. Ramen lägger jag till också,
  med hjälp av ett funktionsmakro.:)

  KRAAAAM

 2. Lite konstig!!! Gahhh! Råkat radera alldelens för mkt!! Har vanligtvis ett två wp så jag kan leka runt på ena, råkat radera filerna till den vanlig men tror att jag kan på igång det som det ska vara bara jag lyckats klura ut vad fasen den rätta heter i config.filen, tar mig inte in på databasen!!! Svettas som fan! återkommer…
  Kram

 3. Ja, man blir så jävla irriterad!! :( Det är verkligen helt otroligt hur folk gör.. Och sedan LJUGER och säger något som verkligen inte stämmer bara för att de själva inte fattar ett skit om webbdesign och hur man kan se att de stulit ens ”verk”. Jisses.

 4. Mysiga kort :)
  Så hon badar inte magen den lilla tjejen :D
  Kanske hon skulle komma hit så får P visa henne hur man badar!
  Här doppas både huvud & annat ;)

 5. Qujo kan oxå hjälpa till att lära Tinca hur man badar :razz:

  Har för mig att jag skrev ett inlägg om dina Tinca-tankar… eller så tänkte jag med fick aldrig tummen ur :oops: Det är inte lätt det där ”när”. Jag har tagit det beslutet med tre älskade vänner nu. En av gångerna fanns det bara ett alternativ. Två av gångerna grubblade jag läänge… men man vet när det är dags :sad: BamseKram till dig.

  Härliga bilder du tagit. Tinca ser ut att ha kul med sin kompis :smile: Härlig bild när hon spretar med tårna åt alla håll för att fånga leksaken.

 6. tack för trevligt sällskap förra fredagen! söndagen helt underbar men måndagen??
  kram charlotte

Stängt för kommentarer.