Hrlig dag med Tincas bstis Elling

Fredagkvllen tillbringade vi hemma hos ett par kompisar med tv tollare och deras ettriga son. Tinca blev populr hos sonen, som uppskattade hennes stora parabolron. :D gonen var ganska roliga att peta i ocks, och Tinca njt och verkade sga ”hh, nn som taaaar p mig”, sen spelar det ingen roll hur hrdhnt man r. *s*

P sndagen kte vi till skogen utanfr Ulricehamn fr att trffa en kompis och hennes pinscher Elling. Tinca och Elling har trffats en gng tidigare (en helg dkompis och Elling bodde hos oss) men det r ett par r sedan,och redan d var Tinca hrlig med Elling. Han r egentligen den enda hund som hon verkligen leker med, utan att det gruffas. Underbart att se! :) ven denna gng sprang de runt och skuttade och lekte. Vi hade en sn himla tur med vdret!! Solen sken lnga stunder under dagen, och vi var ute nstan hela dagen. Vi t till och med lunch ute!! :) Och fikade… Nr det blev molnigt gick vi in och drack te och kaffe, men sen kom solen tillbaka efter ett tag och d gick vi ut igen. Elling och hans matte bodde precis vid vattnet, och Tinca skuttade i ngra gnger. Hon doppar dock inte magen nr vattnet r kallt.

Tack fr en hrlig dag! :)

Klicka p miniatyrbilderna nedan fr att se dem i stort format.

TincaTinca och Elling lekerTinca i vattnetVackra pinscher-EllingTinca