Härlig dag med Tincas bästis Elling

Fredagkvällen tillbringade vi hemma hos ett par kompisar med två tollare och deras ettåriga son. Tinca blev populär hos sonen, som uppskattade hennes stora parabolöron. :D Ögonen var ganska roliga att peta i också, och Tinca njöt och verkade säga ”Åhh, nån som taaaar på mig”, sen spelar det ingen roll hur hårdhänt man är. *s*

På söndagen åkte vi till skogen utanför Ulricehamn för att träffa en kompis och hennes pinscher Elling. Tinca och Elling har träffats en gång tidigare (en helg då kompis och Elling bodde hos oss) men det är ett par år sedan, och redan då var Tinca härlig med Elling. Han är egentligen den enda hund som hon verkligen leker med, utan att det gruffas. Underbart att se! :) Även denna gång sprang de runt och skuttade och lekte. Vi hade en sån himla tur med vädret!! Solen sken långa stunder under dagen, och vi var ute nästan hela dagen. Vi åt till och med lunch ute!! :) Och fikade… När det blev molnigt gick vi in och drack te och kaffe, men sen kom solen tillbaka efter ett tag och då gick vi ut igen. Elling och hans matte bodde precis vid vattnet, och Tinca skuttade i några gånger. Hon doppar dock inte magen när vattnet är kallt.

Tack för en härlig dag! :)

Klicka på miniatyrbilderna nedan för att se dem i stort format.