Titta in i vårt sovrum!

Äntligen är sovrummet färdigt! :) Efter ett års funderingar har vi (läs: jag) äntligen kommit fram till hur vi vill ha det. Åtminstone för tillfället! ;) Det blev rosa och brunt tillsammans med vitt och ek som är basen. Att inte ha något svart i sovrummet kom jag fram till för längesen, och i dagsläget är det bara en liten ram som är svart. Men kan ni tänka er att det blev rosa?! Ni som känner mig vet att jag verkligen inte känner mig som en ”rosa” person, och det har tagit många år för mig att våga prova. :D Jag kan inte gå så långt som att ha rosa i vardagsrummet, men jag trivs faktiskt väldigt bra med att ha det i sovrummet! Det blir en varm och mysig känsla av det… *nöjd* Och jag kan ärligt säga att Johan gillade det mycket! :)

När mamma var här förra helgen köpte jag tyg till en tavla (”Ogräs” från Mairo) på Iems och vi nålade upp den på en frigolitskiva som jag och Johan köpt några dagar tidigare. Storleken på tavlan är 120×50 cm. Tack snälla mamma för hjälpen! :D Gardiner inhandlades, också dessa på Iems, och det blev bruna och ljusrosa panellängder från Mairo. I dagsljus är väl inte rummet superkul, men ni skulle se hur det blir på kvällen, när man tänder levande ljus!! Det är hur mysigt som helst…

En tavellist satte vi upp för ett par dagar sen. På den hade vi tänkt ha våra nyinköpta Kiviljuslyktor i klarglas från Iittala, men tavellisten var tyvärr för smal för det, så vi fick sätta ljuslyktor från Ikea på den istället. Synd… Från Ikea följde också nya kuddfodral med oss hem. De randiga sängkläderna fick vi av mamma i julklapp.