Titta in i vrt sovrum!

ntligen r sovrummet frdigt! :) Efter ett rs funderingar har vi (ls: jag) ntligen kommit fram till hur vi vill ha det. tminstone fr tillfllet! ;) Det blev rosa och brunt tillsammans med vitt och ek som r basen. Att inte ha ngot svart i sovrummet kom jag fram till fr lngesen, och i dagslget r det bara en liten ram som r svart. Men kan ni tnka er att det blev rosa?! Ni som knner mig vet att jag verkligen inte knner mig som en ”rosa” person, och det har tagit mnga r fr mig att vga prova. :D Jag kan inte g s lngt som att ha rosa i vardagsrummet, men jag trivs faktiskt vldigt bra med att ha det i sovrummet! Det blir en varm och mysig knsla av det… *njd* Och jag kan rligt sga att Johan gillade det mycket! :)

Nr mamma var hr frra helgen kpte jag tyg till en tavla (”Ogrs” frn Mairo) p Iems och vi nlade upp den p en frigolitskiva som jag och Johan kpt ngra dagar tidigare. Storleken p tavlan r 120×50 cm. Tack snlla mamma fr hjlpen! :D Gardiner inhandlades, ocks dessa p Iems, och det blev bruna och ljusrosa panellngder frn Mairo. I dagsljus r vl inte rummet superkul, men ni skulle se hur det blir p kvllen, nr man tnder levande ljus!! Det r hur mysigt som helst…

En tavellist satte vi upp fr ett par dagar sen. P den hade vi tnkt ha vra nyinkpta Kiviljuslyktor i klarglas frn Iittala, men tavellisten var tyvrr fr smal fr det, s vi fick stta ljuslyktor frn Ikea p den istllet. Synd… Frn Ikea fljde ocks nya kuddfodral med oss hem. De randiga sngklderna fick vi av mamma i julklapp.

TygtavlanEn orkidé i sovrumsfönstretTvå doftljus i fönstretTygtavlan på plats ovanför sängenNya kuddar från IkeaPå byrån ligger en brun duk med lite grejer påGardinernaGardinstångenGardintyget i närbildTavellisten med ljuslyktor från IkeaMin härliga vas från Village