9 kommentarer:

 1. :smile: Hej där! Vilken underbar bild…håller med dej,sån ska vintern vara!!! Japp,maskrostapeten satte vi upp för ett år sen när vi renoverade sovrummet! Älskar den tapeten,blir glad varje dag när jag tittar på den! I matrummet har vi haft gardinpanelen bredvid fönstret,så som du beskriver.Men jag ska,om det åker upp en gardin igen,tänka på det du beskriver!! Innan hade vi en smidesstång som gick över hela fönstret fast vi bara hade gardinen hängande bredvid fönsterbrädan. Ha en fin torsdag!!
  tina

 2. Åh vilken bild! Här har det duggregnat idag. men vi har fortfarande lite snö kvar. :)

  Javisst, de namnen vi vill ha ligger långt ner på listan, som tur är!

 3. Jo det går super på dagiset, hon tycker det är superroligt där o personalen är jättegulliga! Hon vill ju inte gå hem ens, blir skitarg när jag kommer…. Hur kul o rolig känner man sig då egentligen? När ens unge gör allt för att slippa följa med en hem? *suck*

  Njae…. vi (läs:jag) kollar väl runt lite på radhus o så, men mer än så är det väl inte…. Står på kö på en 4:a med, men det lär väl ta år innan man får nån sån…. :???: Jobb har jag inte tänkt så mycket på än, har ju tjänsteledigt från Halmstad till feb 09….. ska kolla hur det är på dhl i jkpg, kanske man har chans att få nåt där? Har ju trots allt erfarenhet av företaget, det borde ju va värt nåt litet iaf…. :grin:

 4. Vad trist att ni inte har någon snö. Här har vi snö om än fattigare än normalt, men det är väl helt växthseffektens förtjänst. Vacker bild! Och trevlig helg på dig :)

 5. Suck…vinter ja.
  Hur ska jag orka med sommaren när jag inte kunnat ladda energi med
  dessa kalla vinterdagar? Finns ju inget bättre:)

Stängt för kommentarer.