Bestllning frn miasonline.se

Nu har jag ntligen gjort slag i saken och bestllt en massa hrliga Cult Design-produkter frn miasonline.se! Jag lskar verkligen Cults grejer och nu fr jag ngra nya medlemmar i familjen. :D

Bestllningen blir:

Kub glasvas
Kub ppelgrn ljusstake
En liten Change ljusstake att ha i badrummet
Change ppelgrna ljusmanschetter
Change helsvarta ljusmanschetter
Smycka med tillhrande lvsmycke och svart trlock

Nr vi nd r inne p mnet Cult Design s undrar jag om nn av er har muggarna i Paus-serien? Jag tycker de r s fina, men hur r de att dricka te ur egentligen, r de alldeles fr varma eller kan man hlla i muggen direkt?

Pappa min har anvnt ett av mina orkidfoton till en canvastavla, jag fick foto p den idag och det blev jttefint! Nu vgar jag mig nog p att framkalla mina bilder som canvastavla jag med. :D Jag har ngra favoriter som jag skulle vilja ha upp p vggarna hr hemma. rligt talat hrni, vi har en enda tavla p vggarna hr hemma och vi har bott hr i snart ett r. Oops! Jag tycker om nr det r ganska tomt p vggarna, men vi mste i alla fall ha en tavla i varje rum. Den vi har satt upp hittills sitter i hallen, och det r det minsta rummet vi har…