En dag med Gizmo och fotografering

Igår var jag iväg på lydnadstävling och hejade på träningskompis A och hennes Cia som skulle tävla i elitklass. Det gick väl sisådär, men hon lyckades ändå med ett par grejer som varit svåra på träning. :) Men trist såklart att andra grejer inte funkade alls. Jag njöt i alla fall hela tiden av att jag slapp gå in på tävlingsplan, puh… Fast å andra sidan satt jag på läktaren och var nervös istället. *s*

Idag har Johan varit på kick-off med jobbet hela dagen och kvällen så jag har varit ”ensam hemma”. Fast särskilt ensam har jag inte varit; först var Eva och Gizmo här i några timmar, vi gick ett par promenader, drack te, åt lite mat och babblade en massa. Sen skildes vi åt på kvällen och jag tänkte ha en lugn kväll här hemma, ensam med Tinca. Det gick dock inte nån lång stund innan Eva och Jesper bjöd in mig och doggen på film, så vi åkte dit och kom hem strax innan 23. Nu har jag suttit och pillat lite med dagens foto och några bjuder jag på här:

Gizmo jagar TincaKom och ta mig då!Tinca och GizmoLiten kille har också vassa tänder!Tinca jagar GizmoGizmo, strax över 4 månader ungLektajmGizmo i full fartMin TincaGizmo som fått stående öron!

11 kommentarer:

 1. Jag har faktiskt ingen aning om vad de kostar. Har inte kollat i butiken ännu.. :) Det är ju sp fint med fransar, det gör så himla mycket utan att man ska behöva kladda på en massa annat gorm i fejjan. :D

 2. TACK för ditt stöd och all hjälp med träningen. Skönt att även du kan se framgången i en förlustmatch… :grin: Hoppas du inte röttnar på oss för vi behöver mer hjälp… men då måsteTinca vara med också!

 3. Härliga bilder på Tinca och Gizmo ! :hurra: Lizzie har oxå en lekkompis, som heter Gizmo, fast det är en brorsa till henne .. men en hel del ” galna ” bilder finns det på dom också, även om dom två senaste ser rätt ” stillsamma ” ut !
  Vi tog iaf och passade på att träna lite inför starten i elit ( senare i vår.. :razz: ) i det kanonfina vårvädret i går !!
  Kramar !
  PS Kom just på att det ” vädret ” skulle man ha fotat som ovanligt … *s*, för jag tror det är första gången som solen visat sig i janurai i Uppsala .. :cool: !!! DS

 4. :flower: Tack för de fina orden i min gästbok!!!Han var så himla duktug min lille kille :dance: :love: Vilka underbara foto du tar. Vad har du för kamera? Har köpt mig en Nikon D40X nu,ska se om jag kan lära mig den :grin: Ha de gott. Kram från mig & Zorro :flower:

 5. Pratade med en kompis imorse som kom med samma teori om väckarklockan. Det måste ju nästan vara så.. Är ju hima konstigt haha! :lol:

Stängt för kommentarer.