Lite nytt i köket

 Nytt i köket

Fram med en ny färg i köket – turkos! Här ser ni en tjock ribbad duk som jag fyndade på en outlet här i stan, på den står tre små vaser och två värmeljusstakar från Ikea. I bakgrunden syns våra två adventsstjärnor i fönstret, de lyser betydligt finare än vad det verkar som här…

Hur många är det egentligen som har en matta under köksbordet? Vi har hyfsat kallt golv och jag tror att det skulle vara fint med en matta där, men hur praktiskt är det egentligen?

17 kommentarer:

 1. Hej hej!
  Vi hade ett tag en matta under köksbordet i huset i Paradiset. Jag tycker det är väldigt fint & det fungerade utmärkt minus en liten detalj som tillslut fick oss att ta bort mattan.
  Den matta vi hade var ca 40-50 cm större än bordet vilket såg precis lagom ut då stolarna var inne, men när man satt på dem fastnade ett eller flera ben utanför eller på mattkanten. Så där satt man och vinglade & hakade i kanten som snabbt blev ganska ful & nött. :evil:

  Slutsats: köp en tillräckligt stor matta om den ska vara under bordet! :dance:

  Kram Jenny

 2. Jag tycker det är superfint med matta under bordet! :yes: Fina saker. De där vaserna har jag likadana fast i plommonlila och de kommer från Hemtex. :)

 3. haha ja, undra vem som härmat vem? :) För de är ju exakt lika. :D

  haha, pappa konstaterade igår att det var 15 år sedan sist jag åkte skidor. :razz:

 4. Ja, jag röstar nog på en matta faktiskt…. jag har ju med hund och kan säga att det faktiskt funkar med matta. Men sen dammsuger jag ju varje dag oxå :hurra:

 5. Nämen! En sån duk har jag också! Jag har även en svart, en brun och en beige också – älskar dom!

  Jag röstar också på matta! Även om jag inte har det själv :whistle:

 6. Vi har ingen matta under köksbordet, den skulle vara ren en dag högst :???: . När Ebba fick göra om i sitt rum under hösten så valde hon att ha en hel del i turkos. Riktigt snyggt :grin:

 7. Även från oss kommer en röst på mattan … :lol: !
  Jättefint vårtecken på som startbild :grin: , men var är den ovanliga .. :?:

  Undrar vi som försökt gnugga dom små geniknölarna .. :surprised: men är har det inte hjälpt !!
  Kramar !

 8. Hejsan!.. Ville bara skriva en liten rad om att ha matta under matbordet/köksbordet.. Vi har matta under vårt köksbord.. Väldigt praktiskt tycker jag, mattan som vi har är ikeas DRAGÖR den är gjord anv 100% Latex.. Lätt att städa och så kan man använda båda sidorna på den :o)…

  Ha det!
  Kram

 9. Ja målet för Spexa är ju appellen till tidiga sommaren så det hoppas jag vi kan hålla :grin:
  Har inget spikat för Yrla men det blir nog ett par starter i vår hoppas jag men i vad det vet jag inte just nu…

  Jag har förresten inte matta under köksbordet..tycker ganska illa om mattor faktiskt. :glare:

  Kram:)

 10. NEJ! Inte matta röstar jag! Iaf inte när man har barn, då funkar UTAN matta bäst – även på fult lägenhetsgolv bäst! :lol:

 11. Hejsan! Oj vad fina saker du har på bilderna. Blir så himla sugen och sticka ut och shoppa jag med. Alltid kul med någonting nytt till hemmet eller hur? Kikar in för att kolla din bild på temat Ovanligt Januari 2008 men ser att du inte lagt upp ännu någon. Kommer tillbaka en annan gång. Går det bra att jag lägger till din blogg som favoriter inne hos mig, så jag hittar tillbaka till dig fler ggr? Mvh Marie

 12. Jag vill också ha matta under köksbordet. Hade tänkt en svart plastmatta, har sett på matsmattor.se för rimlig peng, men det jag skulle vilja fråga är hur stor matta man bör ha? Någon skrev här att dom tagit bort sin matta för den var för liten, 50 cm utanför stolarna borde väl räcka..? och en plastmatta är ju inte så hög heller…

Stängt för kommentarer.