RSS:en funkar! :)

Äntligen funkar då RSS:en till min sida, tack och lov!!! Micke tipsade mig om att jag skulle uppgradera WordPress till den nyaste versionen och som tur är fungerar det nu! Även ett par andra grejer som tidigare strulat mycket fungerar nu! Så oerhört skönt är det! :) Jag har även lagt till en länk till Bloggkoll på högersidan om ni enkelt vill kunna följa min blogg!

I morgon kväll har vi Luciatåg i kyrkan, eleverna ska uppträda för sina föräldrar och andra släktingar. Idag hade vi genrep och det var så himla vackert! I kyrkan är det en sån otrolig akustik och jag älskar ju verkligen barnkörer! Jag är ju med och leder eleverna, så jag är ju faktiskt mer och sjunger. :) Om någon nu missat det så älskar jag att sjunga! Jag funderar oftare och oftare på att gå med i nån kör, bara för att få sjunga. Men de enda körerna jag känner till är de som kyrkan har, och eftersom jag inte är särskilt kyrklig av mig känns det lite skumt att vara med i nån kyrkokör. Och om man är med och sjunger borde man rimligtvis vara med och uppträda. Men är det okej att vara med i en kyrkokör och uppträda i kyrkan när man inte är kyrklig? Observera att jag inte skriver något om huruvida jag är troende eller inte! :)

3 kommentarer:

  1. Jo men det tycker jag väl. Är man totalt ”otroende” kanske det skulle avra fel. Men bara för att man inte är kyrklig sÃ¥ mÃ¥ste man väl ändÃ¥ vara välkommen till kyrkan. Det är ju guds hus och dit är ju alla välkomna har jag hört. Oj, nu lät JAG väldigt kyrklig och jag som inte är ett dugg troende. Knasigt… :roll:

    Tack för de fina orden i bloggen! :flower:

  2. Ja det är ok. På mitt jobb är dom med i kyrkokörer och har hur kul som helst. Och en av dom röker och spottar inte i glaset heller. Hon tycker det är ROLIGT, och så ska det väl va?

  3. Men gud så bra! :D Nu är du tillagd på min bloggkoll-lista. :cool:

    Julkorten blev supersöta. Lägger upp en bild imorgon! :) Och hoppas luciafirandet gick bra. :)

Stängt för kommentarer.