Ny layout och foton p hret

ntligen har tjornebrantpunktse ftt ett nytt ansikte! :D Bloggen har ftt ett nytt utseende, men jag har behllt samma tema som jag hade tidigare. Bilderna p mig togs idag fr att jag skulle f nt bra foto p mitt ”nya” hr, men jag blev lite sugen p att pula lite i Photoshop! :) Bakgrunden r samma som jag hade frra julen, jag gillar den men skulle helst ha haft en ny. Fast jag hittar ingen gratis som r tillrckligt fin, och jag r inte srskilt bra p att mla enfr hand. Men vem vet, kanske frsker jag mig p det s smningom… :)

Frresten, r det ngon som vet hur man fr till en fungerande RSS? Jag kan ingenting om det men vill grna att det ska funka…

S till slut – hr kommer ett par bilder p mitt ”nya” hr! :) Som ni kanske vet uppskattar jag verkligen inte att vara med p foto, s passa p och njut medans ni kan! *s* Tyvrr har jag en svart kofta p mig, s hret p ryggen syns inte s tydligt. Det gr i alla fall ner till mitten av ryggen, och underdelen av hret r riktigt mrkt. verhret r nougatbrunt med lite inslag av koppar, samt ngra ljusa slingor. Just nu r det lite rdare n det r tnkt att vara, fast jag gillar det! ;) Helt perfekt frgtergivning r det vl inte heller, men jag r ju lite hemmablind. Frgen skiftar i alla fall mycket beroende p vilket ljus man befinner sig i! Kul!

Mitt nya hår! Jag älskar färgen!Ögonen får faktiskt oxå mer färg!Underhåret är mörkt och överhåret ljusare, tyvärr är det svårt att se det mörka mot min svarta kofta.