Dags för frisörbesök!

På torsdag smäller det, då ska jag äntligen till frisören för att klippa mig och fixa till håret i nån snygg färg! :) Ska bli så skönt att få fräscht hår igen! Jag har funderat på något liknande det här, men vet inte om jag ska våga mig på att klippa lugg?! Jag har inte haft lugg sen på lågstadiet, och om jag säger att jag är 25 nu så är det ju ett tag sen… Jag tycker frisyren och färgen är döläcker, men lugg innebär att man får håret i ögonen och det är något jag är allergisk mot. Dessutom krävs det mer arbete med håret på morgonen för att det ska se snyggt ut, och jag har ingen sån ork på morgonen… *s* Det är enkelt och praktiskt att ha håret i en knut eller en svans ska jag säga! ;) Men inte så roligt…

Vad tycker ni? Vill gärna ha tips och idéer! Gärna bilder på snygga frisyrer/färger med! Jag har långt hår kan jag tillägga för er som inte sett mig live. Har varit blond mestadels av mitt liv, men numera har jag en tråkig råttfärg som jag gärna slipper. :) Jag har oxå vid ett tillfälle för 2 år sen varit mörkhårig. Det var en kul upplevelse, men jag vill vara lite mer varm i tonerna nu! Så ge mig gärna lite tips – tack! :D

3 kommentarer:

  1. ser riktigt snyggt ut! och tycker helt klart du ska våga klippa lugg. det är lite jobbigt till en början innan man vant sig att fixa håret på morgonen, men sen vänjer man sig. jag hade också långt hår som jag bara satte upp i svans innan jag klippte kort. det var ju jättepraktist. men det är roligare med en frisyr tycker jag. även om jag håller på och sparar ut håret nu igen efter att ha varit ganska kortklippt i över 5 år. :)
    lycka till i valet! :)

  2. Lugg är skit snyggt. Men det var väl ett tag sedan som det var riktigt modernt va? Men egentligen, vad spelar det för roll….

    Layouten kommer om några veckor….

    Hur går det med valpplanerna?

Stängt för kommentarer.