Dags fr frisrbesk!

P torsdag smller det, d ska jag ntligen till frisren fr att klippa mig och fixa till hret i nn snygg frg! :) Ska bli s sknt att f frscht hr igen! Jag har funderat p ngot liknande det hr, men vet inte om jag ska vga mig p att klippa lugg?! Jag har inte haft lugg sen p lgstadiet, och om jag sger att jag r 25 nu s r det ju ett tag sen… Jag tycker frisyren och frgen r dlcker, men lugg innebr att man fr hret i gonen och det r ngot jag r allergisk mot. Dessutom krvs det mer arbete med hret p morgonen fr att det ska se snyggt ut, och jag har ingen sn ork p morgonen… *s* Det r enkelt och praktiskt att ha hret i en knut eller en svans ska jag sga! ;) Men inte s roligt…

Vad tycker ni? Vill grna ha tips och ider! Grna bilder p snygga frisyrer/frger med! Jag har lngt hr kan jag tillgga fr er som inte sett mig live. Har varit blond mestadels av mitt liv, men numera har jag en trkig rttfrg som jag grna slipper. :) Jag har ox vid ett tillflle fr 2 r sen varit mrkhrig. Det var en kul upplevelse, men jag vill vara lite mer varm i tonerna nu! S ge mig grna lite tips – tack! :D