Mest Tinca men ven Fotosajten

Brjar med att bertta lite om vad Tinca haft fr sig de senaste dagarna:

Tinca hmtades tidigt p dagis p fredagen av Johans pappa, s hon vntade hemma p mig nr jag kom hem frn jobbet. Jttemycket energi hade jag i det fina vdret s jag tog direkt med mig Tinca och en boll fr att g ut och trna lydnad p fotbollsplan. Vi hrdtrnade vnstersvngar med gonkontakt. Efter vr lnga vila har Tinca blivit nnu smre p att hlla gonkontakten i vnstersvngarna, s vi krde stenhrt med att hon skulle ha gonkontakt hela tiden. Helt enkelt gjorde jag s att jag stod stilla p en plats och svngde 45 grader t vnster nstan 20 gnger innan hon brjade bli frbryllad ver vad jag hll p med. Till slut tittade hon p mig medan vi svngde och jag blev jtteglad och hon fick springa ivg till sin boll. Nsta gng tog det kanske 10 svngningar innan gonkontakten kom, sedan 5 och sedan 2. :)

Sedan blev det inkallning p 30 meters avstnd. Tinca fick fr sig att gra ett jttefint stllande precis i mitten av strckan, s det blev ju till att trna slta inkallningar ngra gnger. Det blev ven ngra stllande under gng d hon fick fr sig att lgga sig ner. Hm, vi kanske har haft paus frn trningen lite fr lnge? :razz: Senare p kvllen blev det cykling i 20 minuter i regn & blst. :neutral:

Lrdagen brjade med en cykeltur till affren hela familjen, p vgen hem stannade vi till hos en kompis och snackade lite skit, och var ivg i 1,5 timme. Sen hade vi ett par kompisar hemma p kvllen p krftskiva.

P sndagen var det appelltvling p klubben och jag var dr och fotade en del ekipage till hemsidan. Eftert trnade vi lydnad med A och hennes kelpie. Fr vr del blev det linfrighet med vnstersvngar och inkallningar. Jag och A upptckte att Tinca tar std av mitt ben nr hon ska stta sig tillrtta i vnstersvngarna och eftersom hon inte har gonkontakt med mig hela tiden s kan hon lika grna hamna bakom mig som jmte mig. Det var jttebra att ha A’s gon, s hon kunde se exakt nr Tinca gjorde rtt. Under tiden som A trnade fick Tinca ligga plats.

Igr efter jobbet kte jag och Tinca hem till kompis L och Tincas bstis boxern Biffen. Hundarna rjde runt i trdgrden och sen fikade vi och satt och pratade, s mycket det nu gick nr Biffen var kr i Tinca och inte kuna lta bli att lukta henne i rumpan en enda sekund. *s*

Idag kte jag hem till kompis A fr att visa henne lite om hur man uppdaterar JBK’s hemsida. Hon ska ta ver sidan om tvlingsresultat och medlemsresultat och jag mste sga att hon var en riktigt duktig elev! :D Tinca fick vara hemma och har nu p kvllen gtt en lng runda med Johan. :)

UPPDATERAT!
Fotosajten: Natt.