Mest Tinca men även Fotosajten

Börjar med att berätta lite om vad Tinca haft för sig de senaste dagarna:

Tinca hämtades tidigt på dagis på fredagen av Johans pappa, så hon väntade hemma på mig när jag kom hem från jobbet. Jättemycket energi hade jag i det fina vädret så jag tog direkt med mig Tinca och en boll för att gå ut och träna lydnad på fotbollsplan. Vi hårdtränade vänstersvängar med ögonkontakt. Efter vår långa vila har Tinca blivit ännu sämre på att hålla ögonkontakten i vänstersvängarna, så vi körde stenhårt med att hon skulle ha ögonkontakt hela tiden. Helt enkelt gjorde jag så att jag stod stilla på en plats och svängde 45 grader åt vänster nästan 20 gånger innan hon började bli förbryllad över vad jag höll på med. Till slut tittade hon på mig medan vi svängde och jag blev jätteglad och hon fick springa iväg till sin boll. Nästa gång tog det kanske 10 svängningar innan ögonkontakten kom, sedan 5 och sedan 2. :)

Sedan blev det inkallning på 30 meters avstånd. Tinca fick för sig att göra ett jättefint ställande precis i mitten av sträckan, så det blev ju till att träna släta inkallningar några gånger. Det blev även några ställande under gång då hon fick för sig att lägga sig ner. Hm, vi kanske har haft paus från träningen lite för länge? :razz: Senare på kvällen blev det cykling i 20 minuter i regn & blåst. :neutral:

Lördagen började med en cykeltur till affären hela familjen, på vägen hem stannade vi till hos en kompis och snackade lite skit, och var iväg i 1,5 timme. Sen hade vi ett par kompisar hemma på kvällen på kräftskiva.

söndagen var det appelltävling på klubben och jag var där och fotade en del ekipage till hemsidan. Efteråt tränade vi lydnad med A och hennes kelpie. För vår del blev det linförighet med vänstersvängar och inkallningar. Jag och A upptäckte att Tinca tar stöd av mitt ben när hon ska sätta sig tillrätta i vänstersvängarna och eftersom hon inte har ögonkontakt med mig hela tiden så kan hon lika gärna hamna bakom mig som jämte mig. Det var jättebra att ha A’s ögon, så hon kunde se exakt när Tinca gjorde rätt. Under tiden som A tränade fick Tinca ligga plats.

Igår efter jobbet åkte jag och Tinca hem till kompis L och Tincas bästis boxern Biffen. Hundarna röjde runt i trädgården och sen fikade vi och satt och pratade, så mycket det nu gick när Biffen var kär i Tinca och inte kuna låta bli att lukta henne i rumpan en enda sekund. *s*

Idag åkte jag hem till kompis A för att visa henne lite om hur man uppdaterar JBK’s hemsida. Hon ska ta över sidan om tävlingsresultat och medlemsresultat och jag måste säga att hon var en riktigt duktig elev! :D Tinca fick vara hemma och har nu på kvällen gått en låååång runda med Johan. :)

UPPDATERAT!
Fotosajten: Natt.